Η εταιρεία παραγωγήs Tanweer εξασφάλισε τα δικαιώματα τηs γαλλικήs σειρόs «Dix pour cent»ή αλλιώς Call My agent που προβάλλεται στο Netflix προκειμένου να διασκευαστεί στα ελληνικά, και ήδη βρίσκεται σε συζητήσειs με κανάλια για την προσεχή σεζόν.

Netflix: Ποιοι θα εμφανίζονται στα επεισόδια

Κεντρικοί ήρωεs είναι τα βασικά στελέχη μιας εταιρείαs ατζέντηδων. Για να γίνει κατανοητόs ο τίτλος: Dix pour cent δεν είναι τίποτε άλλο από το 10 °/ο που λαμβάνει στη Γαλλία ο ατζέντηs κάθε ηθοποιού, σκηνοθέτη ή σεναριογράφου ω μισθό. Είναι πάντα ο αφανήs τηs υπόθεσηs. Κι όμως, για να υπάρξει έναs δημιουργόs στο προσκήνιο, οφείλει να έχει την υποστήριξη του μάνατζέρ του. Σε κάθε επεισόδιο εμφανίζονται ως γκεστ κορυφαίοι ηθοποιοί που υποδύονται τουs πραγματικούς εαυτούs τουs και δεν φοβούνται να τσαλακωθούν στις πιο κωμικέs στιγμές τουs.

Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;

Το δημοφιλεs τηλεπαιχνίδι επιστρέφει μετά από 16 ολόκληρα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται με εντατικούs ρυθμούs προκειμένου να υπάρχει στοκ επεισοδίων μέχρι τη μεγάλα πρεμιέρα. Το πρόγραμμα θα κάνει επίσημη πρώτα την Δευτέρα 25 Απριλίου, στην ώρα προβολήs των «Ράδιο αρβύλα», δηλαδή στις 20.00, καθώs η παρέα της Θεσσαλονίκηs θα έχει ολοκληρώσει τον φετινό κύκλο εκ-πομπών. Όσο για το χρηματικό έπαθλο που θα διεκδικούν οι παίκτεs, αυτό θα φτάνει τιs 100.000 ευρώ.