Ρομαντικές στιγμές στο νέο τούς σπίτι ζουν ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες,  Γιώργος Γεροντιδάκης και η σύντροφός του και μακιγιέζ της σειράς, Άσπα Κωνσταντοπούλου.

Έναν χρόνο μετά το πρώτο φιλί τους ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου έκαναν το μεγάλο βήμα και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν. Ολα δείχνουν να προχωρούν γρήγορα για τους δύο ερωτευμένους, καθώς η σχέση τους φαίνεται να πηγαίνει από το καλά στο καλύτερο. Ο έρωτάς τους γεννήθηκε στα πολύωρα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο πρωταγωνιστής και η μακιγιέζ της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤΙ ήρθαν πιο κοντά καθώς περνούσαν πολλή ώρα στον χώρο του make up, όπου η Άσπα δημιουργούσε πάνω στο πρόσωπο και στο σώμα του Γιώργου τα ειδικά εφέ τραυμάτων. Από την αρχή κατάλαβαν ότι η χημεία  που τους έφερε κοντά ήταν πολύ δυνατή. Η σχέση τους άνθισε, ωστόσο θέλησαν αρχικά να την κρατήσουν μακριά από τη δημοσοσιότητα. Το περσινό καλοκαίρι έκαναν μαζj διακοπές στη Νάξο και στην Αστυπάλαια, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να προγραμματίζουμ τις ημέρες χαλάρωσης και ηρεμίας αυτό το καλοκαίρι!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης δεν έχει απασχολήσει ως τώρα την δημοσιότητα με την προσωπική του ζωή. Μέχρι που γνώρισε την Άσπα! Πριν μερικές μέρες ο ηθοποιός και η σύντροφός του πόσταραν τη ρομαντική θέα του ολόγιομου φεγγαριού το οποίο απόλαυσαν αγκαλιά ενώ η Άσπα έκανε ένα follow up απαθανατίζοντας την ίδια θέα από το παράθυρο στο φως του ήλιου και με φόντο ένα ζευγάρι περιστέρια γράφοντας στη λεζάντα «Love is in the air».Και κάπως έτσι χαίρονται τις τρυφερές στιγμές καθημερινότητας που πλέον μοιράζονται!