Έγκυος η Ελένη στις Άγριες Μέλισσες! Ραγδαίες εξελίξεις στο σίριαλ του ΑΝΤ1! Η δράση της επιτυχημένης σειράς Άγριες Μέλισσες που συνεχίζει να καθηλώνει τους τηλεθεατές για τρίτη σεζόν, θα είναι καταιγιστική! Και το σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 θα είναι συναρπαστικό!

Ο Λάμπρος όπως είδαμε και χτες θα συμμαχήσει με τον Πέτρο στη νέα ΕΑΚ και η Ελένη θα βρει παράνομες εφημερίδες μέσα στο σπίτι τους. Στο μεταξύ η ίδια ανησυχεί ιδιαίτερα αφού βλέπει ότι ο Λάμπρος δεν είναι όπως παλιά. Η Σταμίρη θα φτάσει στο σημείο να μαλώσει με τον δάσκαλο. Του λέει πως ο Ακύλας ψάχνει τρόπο για να τον ξαναβάλει φυλακή και με αυτό που κάνει σίγουρα θα μπει.


Το επόμενο διάστημα ο Ζάχος αλλάζει τη συμπεριφορά του απέναντι στις αδελφές Σταμίρη. Μάλιστα φτάνει στο σημείο να τις κατηγορεί για αντιστασιακή δράση. Αυτό θα οδηγήσει την Ασημίνα στην απόφαση να αναλάβει όλη την ευθύνη και να σώσει την Ελένη και τη Δρόσω. Γι’ αυτό και φτάνει στο σημείο να πει στον Ζάχο ότι εκείνη είναι υπεύθυνη για τις εφημερίδες. Αυτός τότε αποφασίζει να πάρει τα μέτρα του.

Η Ελένη στο μεταξύ νιώθει φόβο για τις εξελίξεις. Φτάνει μάλιστα στο σημείο να μαλώσει τόσο με τον Λάμπρο όσο και τον Πέτρο. Το μόνο που θέλει εκείνη είναι να ζήσει με τον αγαπημένο της μια ήρεμη ζωή.

Έγκυος η Ελένη

Κι ενώ το Διαφάνι μυρίζει μπαρούτι και κανείς δεν είναι ήρεμος, η Ελένη αρχίζει να πιστεύει ότι είναι έγκυος! Η ίδια νιώθει απίστευτο φόβο. Από τη μία οι συνεχείς απειλές του Ακύλα από την άλλη η προηγούμενη εμπειρία της με την έκτρωση. Το μόνο που θέλει η Ελένη είναι το όνειρο που έχουν με τον Λάμπρο να γίνει σύντομα πραγματικότητα και να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.