Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής με τη βοήθεια της Ρένας στις Άγριες Μέλισσες καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό να απομακρύνει τον Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου.
Ταυτόχρονα ο Δούκας, η Μυρσίνη και ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγoριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν αφού ξέρουν πως ο Ακύλας θα θελήσει να τους διαλύσει που πήγαν κόντρα στα σχέδιά του.
Στο μεταξύ ο Ζάχος μιλάει με τον Ντούνια με σκοπό να τον πείσει να απελευθερώσει τον Πέτρο. Στο χωριό επικρατεί αναβρασμός καθώς όλοι συγκεντρώνονται ξανά για να εμποδίσουν να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα.
Στο μεταξύ ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μία απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Παράλληλα ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σε έναν κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα. Παρά το γεγονός όμως ότι θα κινδυνέψει δεν θα το βάλει κάτω και θα διεκδικήσει ξανά την αγαπημένη του.
Ο Κωνσταντής πιάνει στα πράσα τον αδερφό του με την Ασημίνα και ύστερα από αυτό ο Νικηφόρος και η αγαπημένη του αποφασίζουν να αλλάξουν σχέδια. Εκεί που είχαν πει να κρατήσουν τη σχέση τους μυστική τώρα επιλέγουν να την αποκαλύψουν στα αδέρφια τους.
Στο μεταξύ ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα από το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για το μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα στη σειρά του ΑΝΤ1 η Ουράνια και ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδιά τους για να φύγουν στην Αμερική καθώς θέλουν να είναι κοντά του και να τον προστατέψουν από τα δολοφονικά σχέδια του Ακύλα.

Ο Λάμπρος θα δεχτεί μία απρόσμενη πρόταση από την Αιμιλία ενώ ο Ζάχος καταφέρει να κάνει ειρήνη με την Ελένη και πλέον και οι δυο τους μπορεί να είναι στο μέλλον ξανά καλοί φίλοι. Ο Ακύλας σκέφτεται ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης από την Κορίνα το οποίο θα τους αναστατώσει όλους.

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το Trailer του επεισοδίου