Όσο η Όλγα στην Άγρια Γη είναι στο κρατητήριο, ο Αλέξης την υπερασπίζεται. Αυτός και η Ελπίδα της, συμπαραστέκονται, ενώ ο Αντώνης είναι απέναντί της. Πολύ σύντομα, βέβαια, η κυρία Γρίβα βγαίνει από τη φυλακή και συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Στάμου, ο οποίος της βάζει λόγια για τον Άρη. Και η ίδια έχει αρχίσει να τον υποψιάζεται, όμως εκείνος έχει πλησιάσει ξανά την Ελπίδα και οι δυο τους έρχονται και πάλι αρκετά κοντά. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης προσπαθεί να εντοπίσει τη Μυρτώ, ενώ εκείνη ψάχνει και πάλι τρόπο να δραπετεύσει, φοβούμενη πως ο Χρήστος θα της κάνει κακό. Η Ρένα εξομολογείται στην Αρετή πως η ίδια μπορεί να κάνει παιδιά και άρα πρέπει να διαπιστώσουν αν το πρόβλημα το έχει ο Αντώνης.

Όμως, η Αρετή απορεί με το συλλογισμό της, αφού ξέρει πως ο Αντώνης έχει ήδη ένα γιο, τον Αλέξη.. Πίσω στο κτήμα, η Όλγα αποκαλύπτει στον Άρη την πρόθεσή της να απειλήσει τον Στάμου με όπλο, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει τους δικούς της ανθρώπους σαν να τους αποχαιρετά. Έτσι ο Άρης αρχίζει να υποψιάζεται πως δεν σκοπεύει να μείνει μόνο στις απειλές αλλά να περάσει και σε πράξεις όπως και γίνεται!

Οι δύο τους καυγαδίζουν έντονα και ο Στάμου καταλήγει στην εντατική. Ο Άρης ελπίζει ότι αυτή τη φορά η Όλγα θα συλληφθεί ενώ η ίδια προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα και τον Αλέξη πως δεν έκανε κακό.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!