Η Όλγα βρίσκεται σε δεινή θέση και αναγκάζεται να υποκύψει στις απειλές του Στάμου στην Άγρια Γη αλλά δεν γνωρίζει πως ο Άρης τής στήνει μια μεγάλη παγίδα. Τόσο μεγάλη που τελικά Θα την οδηγήσει στη φυλακή.

Η Όλγα δίνει στον Άρη τον σάκο με τα λεφτά για τον Στάμου και του λεει να περιμένει για το σημείο συνάντησης. Στη συνέχεια, εκείνη εξομολογείται στην Ελπίδα ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά αλόγων για να πληρώσει τον Στάμου. Ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλη επιλογή και έπρεπε όπως λέει να του δώσει τα χρήματα.

Ο Άρης φτάνει στο σημείο συνάντησης και δίνει στον άνθρωπο του Στάμου τον σάκο με τα χρήματα, αλλά μια αστυνομική σειρήνα τον αποτρέπει από το να τα μετρήσει και φεύγει κατευθείαν. Αποδεικνύεται τελικά ότι ήταν ο Μιχάλης που ήθελε να βοηθήσει τον Αρη. Ο Στάμου ανακαλύπτει την απάτη και παίρνει την Ολγα τηλέφωνο για να ζητήσει εξηγήσεις.

Τη ρωτάει αν νομίζει ότι μπορεί να τον κοροϊδέψει και να ξεμπερδέψει έτσι εύκολα μαζί του. Ο Άρης ανυπομονεί να πετύχει το σχέδιό του και να τιμωρηθεί η Ολγα, ενώ με τη Νάντια στήνουν έναν καβγά για να πείσουν του άλλους ότι χώρισαν.

Άγρια Γη: Δείτε το απόσπασμα της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Σασμός: Τέλος φέτος απο τον ALPHA – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης