Άνθρωποι σκληροί με δίψα για εκδίκηση αλλά και καθημερινοί άνθρωποι που δοκιμάζονται σε ακραίες καταστάσεις είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγρια Γη στον ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μία δραματική σειρά εκδίκησης ή τουλάχιστον έτσι ξεκινάει η περιπέτεια για τον Άρη. Επιστρέφει στη γη που ήταν δική του αλλά πια δεν είναι. Μπορεί ο ίδιος να στάθηκε στα πόδια του και να συνεχίζει να πολεμά αλλά ποτέ δεν ξεχνά τα όσα του στέρησαν.

Η ιστορία ξεκινά 28 χρόνια πριν, όταν ο δεκάχρονος γιος του Πέτρου Γαλάνη (Γιώργος Γάλλος), ιδιοκτήτη του κτήματος «Άγρια Πλαγιά», πέφτει θύμα απαγωγής μπροστά στα μάτια της εξάχρονης φίλης του Ελπίδας.

Τι θα δούμε στο έκτο επεισόδιο της σειράς που θα προβάλλεται καθημερινά στις 18:50.

Όσο η Όλγα συναντά κρυφά την εξωσυζυγική της σχέση, τον Γιώργο, η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην επέμβαση του Άρη και μεταφέρονται στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος πηγαίνει γρήγορα στο νοσοκομείο μόλις μάθει για το ατύχημα. Εκεί, θα γνωρίσει τον Άρη και θα τον αντιμετωπίσει από την πρώτη στιγμή εχθρικά και με καχυποψία. Ο λόγος είναι γιατί θεωρεί ότι έχει ερωτική σχέση με την Ελπίδα. Την ίδια στιγμή, όλη η οικογένεια της Όλγας αγωνιά έντονα για τον Κωστή, που παραμένει με πόνους στο νοσοκομείο. Ο Άρης, στο μεταξύ  ξεκινάει να βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο εκδίκησης κατά της Όλγας, κι έρχεται μετά από χρόνια πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της. Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη να τον αφήσει, απειλώντας τον να αποκαλύψει ένα μυστικό του στον Άρη, που δεν θέλει με τίποτα να μαθευτεί. Η Ρένα, η έμπιστη φίλη της Ελπίδας, τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Λουκά λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ και ο γάμος τους περνάει κρίση.

Άγρια Γη: Δείτε το trailer της σειράς

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: Η Ηρώ ζητά συνδιαλλαγή απο τον Ισίδωρο για την δίκη τηςΑθηνάς -Εν ψυχρώ εκτέλεση της Βιολέτας

Viral: Κύπριος τραγουδάει Αργυρό σε καμήλες και αυτές χορεύουν

Σασμός: Ο Αντώνης καταστρώνει κρυφό σχέδιο για να σιγουρευτεί ότι η Καλλιόπη σκότωσε τον Άγγελο