Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Κατερίνας και του Στέφανου στην Άγρια Γη, οι ισορροπίες αλλάζουν. Ο Γιώργος, οργισμένος με την κίνηση της ‘Ολγας να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της κόρης του, της ζητά να πάρει πίσω την επιταγή της. Ο Μιχάλης και ο Μάνος προσπαθούν να βρουν στοιχεία υπέρ της Νάντιας, που βρίσκεται στη φυλακή έχοντας δολοφονήσει τον επίδοξο βιαστή της.

Μετά το ατύχημα ο Άρης διαφεύγει τον κίνδυνο, αλλά ανησυχεί μήπως η ‘Ολγα ανακάλυψε την παιδική φωτογραφία με τον πατέρα του. Στο μεταξύ, εξομολογείται το μυστικό του στον Γιώργο και ο Μάνος με τον Μιχάλη φοβούνται μη φτάσει η αλήθεια στα αφτιά της’Ολγας. Η Ελπίδα με τον Στέφανο και τον Κωστή φτάνουν στη Βοστόνη για την επέμβαση του παιδιού.

Ο διοικητής Ορέστης Νικολαϊδης (Κώστας Σόμμερ) καλεί στο Τμήμα τη Μυρτώ και τη ρωτά για το παρελθόν της οικογένειάς της. Σύντομα αιφνιδιάζει και την πανικόβλητη’Ολγα, αφού εμφανίζεται μπροστά της αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια για το τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Ο Γιώργος επισκέπτεται τη Νάντια στο κρατητήριο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν μέλλον οι δυο τους.

Η ώρα της επέμβασης για τον Κωστή έρχεται και η αγωνία των γονιών του κορυφώνεται.
Στο μεταξύ, η Ρένα συνεχίζει να πιστεύει ότι η’Ολγα την έχει βάλει στο στόχαστρο… 

Ο Μάνος παλεύει για να βοηθήσει τη Νάντια να αποφυλακιστεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ζητάει από τον Μιχάλη τα κρυμμένα χρήματα για την εγγύησή της, όμως εκείνος φοβάται μην τους υποψιαστεί η’Ολγα, κι αυτό τους φέρνει σε μεγάλη σύγκρουση. Ο Άρης αδημονεί να πάρει εξι-τήριο, ώστε να ειναι κοντά στη Μυρτώ και να την προστατέψει από τον Ορέστη, που ζητάει επίμονα απαντήσεις. Μέσα σε όλα αυτά, η επέμβαση του Κωστή φαίνεται να έχει επιτύχει και αυτό τους ενθουσιάζει όλους. Η Ελπίδα όμως αγνοεί το ατύχημα του Άρη. Και επειδή εκείνος δεν επικοινωνεί μαζί της σε αυτές τις δύσκολες ώρες, θεωρεί λανθασμένα ότι αδιαφορεί γι’ αυτήν και τον Κωστή.’Ετσι, οδηγείται αναπάντεχα ατην αγκαλιά του Στέφανου.

Ο Ορέστης «στριμώχνει» την “Ολγα με ερωτήσεις για το παρελθόν της και τη σχέση της με την οικογένεια Γαλάνη, αλλά εκείνη του ξεγλιστράει διπλωματικά. Σύντομα όμως η ‘Ολγα και ο διοικητής καταλήγουν στο κρεβάτι και εκείνος στη συνέχεια προσπαθεί να μάθει περισσότερα γι’ αυτήν από τη Ρόζα. Και η ‘Ολγα όμως από τη μεριά της αναθέτει στον Γιώργο να ελέγξει το παρελθόν του διοικητή. Μαθαίνει λοιπόν κάτι που θα τη βάλει σε σκέψεις …

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!