Η Άγρια Γη συνεχίζεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης.

Η υπόθεση του εργατικού ατυχήματος τους κλονίζει όλους. Ο Αλέξης αποφασίζει να απέχει παρά την επιμονή της Όλγας. Ο Αντώνης κι η Ελπίδα ανησυχούν για το αντίκτυπο που θα έχει το σκάνδαλο στην οικογένεια. Την ίδια στιγμή, ο Κωστής είναι πιο αισιόδοξος από ποτέ και δηλώνει πως θέλει να γυρίσει στο σχολείο του. Ο Στέφανος ψάχνει τα ίχνη της Εύας – Μυρτώς, χωρίς να ξέρει πως ο Άρης με τον Μιχάλη κάνουν το ίδιο. Ενώ η Όλγα για ακόμη μια φορά φέρνει το παιχνίδι του Στάμου στα μέτρα της. Και τώρα, κρατάει ένα όπλο ικανό να αλλάξει όλες τις ισορροπίες.

Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Μαυρόπουλος ως Φίλιππος έρχεται και «ταράζει τα νερά». Η εμφάνισή του στην Άγρια Πλαγιά δημιουργεί νέες εντάσεις και αντιπαραθέσεις ενώ προκαλεί ανησυχία στην Όλγα, που στο πρόσωπό του βρίσκει έναν νέο αντίπαλο.

Ο Φίλιππος Στάμου είναι μεγαλωμένος σε εύπορο σπίτι της Εύβοιας με πατέρα δικηγόρο και προοριζόταν να αναλάβει το γραφείο του, όπως και έγινε. Αλλά ο Φίλιππος, αγαπώντας την προβολή και την εξουσία, ανακατεύεται με την πολιτική και αναζητά δύναμη, επιρροή και χρήματα. Έχει πολλά κοινά, σαν χαρακτήρας, με την Όλγα (Ζ. Δούκα) – γι’ αυτό και η σύγκρουσή τους είναι τόσο δυνατή.

Άγρια Γη: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Ναταλία Γερμανού: Από αυτόν τον πολιτικό θα πάρει συνέντευξη

«Βόμβα» Ατζούν με προπονητή της Big4!

Survivor All Star: Spoiler! Έτοιμη να επιστρέψει η Κατερίνα Δαλάκα!