Αν και η γράφουσα το άρθρο ξερνάει κουνέλια ίσως και βατράχια (βρεκεκέξ κουάξ κουάξ όποιος κλαίει είναι βλαξ και τα συναφή) με τα του Βαλεντίνου και άλλα, θα προτείνουμε τα δώρα και θα σκεφτούμε αν αυτή η πρόταση έπρεπε να μπει από την αρχή του άρθρου. Όπως και να χει, για πολλούς από εσάς ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζει στις 14 Φεβρουαρίου και κάτι πρέπει να του ή να της πάρετε. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχει ο μπαξές…

Δώρα για τους άλλους!

1ο

Σοκολάτα. Τη θες με αμύγδαλα ή με φράουλα; Σε μορφή πάστας ή τρουφάκι; Όπως και να είναι η σοκολάτα είναι διαχρονική και στο τέλος αν με ρωτάς, σου μένει κιόλας. Είτε σε κιλά είτε να την τρως αγκαλιά μαζί του (αν και ΠΟΤΕ δε φτάνει για όλους)

2ο

Εστιατόριο. Ελλοχεύει κινδύνους γιατί μπορεί να το βρει πολύ ακριβό και να το παρεξηγήσει λέγοντας ότι θα κοστίσει πολλά (κλασσικός τσίπης που φοβάται να ανοίξει το πορτοφόλι). Επίσης μπορεί να το βρει πολύ καλό για τα γούστα του και «δε μου το είπες να έβαζα ένα πουκάμισο τουλάχιστον». Ουστ. Σουβλάκι και πάλι φίλοι θα είμαστε.

3ο

Ρούχα. Να θέλει μετά να τα αλλάξει και να δει ότι έδωσες ένα πενηντάρικο. Ξεφτιλίκι εκατέρωθεν.

4ο

Ρολόι. Σιγά ρε παιδιά! Αγίου Βαλεντίνου οκ αλλά τα Χριστούγεννα τι θα πάρετε; Σπίτι στην Αράχωβα;

5ο

Αρκούδια, καρδούλες, προφυλακτικά. ΟΧΙ σε όλα. Κρατάμε προφυλακτικά για λόγους υγείας και μόνο. Σίγουρα δεν περιμένατε να δείτε χαρά εκείνη την ημέρα.

6ο

Πρόταση γάμου. Μην κάνετε καμία βλακεία! Θα σας μείνει και μετά.

70

Netflix. Τη συνδρομή για ένα εξάμηνο γιατί αυτός δεν έχει πει τίποτα για γάμο δεν έχουμε συγκατοικήσει κιόλας. Όχι να πληρώσω ενός έτους και να τα βλέπει με άλλη!

8ο

Λουλούδια. Παιδιά προσοχή θα μαραθούν άρα πεταμένα λεφτά. Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι η εποχή για τέτοιες χασούρες. Βαστάτε αδέρφια.

 

9ο

Βράδυ σε ξενοδοχείο. Σήμερα περίμενες να δεις χαρά; Άσε που είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις γνωστό και θα ξεφτιλιστείς. «Αααα κι εσείς εδώ; Ναι μωρέ είχε προσφορά το διαφήμιζε και μία influencer… »Ρόμπα!

10ο

Την αγάπη μου. Τώρα ναι! Φτηνό αλλά… δημιουργικό! Και βέβαια αξέχαστη…

Η πρόταση θα μείνει πάνω. Δεν αλλάζω ούτε τόνο!