Ο Γιώργης πολιορκεί ασφυκτικά τη Νίτσα στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, ενώ ο Σταύρος αποκαλύπτει το ερωτικό του ενδιαφέρον για τη Ζέτα. Η Φωτεινή πιέζεται αφόρητα από το παρελθόν. Πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της. Εγκαταλείποντας την οικογένειά της και οδηγώντας, βγήκε από το δρόμο και σκοτώθηκε.

Ηταν μόνη της στο δρόμο και έχασε απλώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου; Την καταδίωκε ο Χρήστος, για να την πείσει να γυρίσει πίσω; Στο νέο βήμα της στην ανασκαφή, η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή. Ο Γιώργης, από την άλλη, ετοιμάζεται για τον υπέρ πάντων αγώνα, φέρνοντας τη Νίτσα σε μεγάλο δίλημμα. Την ίδια ώρα, η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη κι ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη.
Η ρήξη ανάμεσα στον Στέλιο και το γιο του, Μίλτο, δεν έχει επιστροφή.
Παράλληλα, η αποκάλυψη της Φωτεινής οδηγεί τον Αλέξανδρο σε νέα έρευνα στην Τροχαία, για να μάθει τι συνέβη το βράδυ, όταν έφυγε η αδελφή του από το σπίτι, εγκαταλείποντας τον Χρήστο και την οικογένειά της.

Ο παπα-Δανιήλ θυμάται, αλλά πάντα σωπαίνει. Η απόφαση της Νίτσας για τον Νικολάκη καταλήγει άσχημα, προκαλώντας την οργή της Διαμάντως.

Ο Χρήστος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η Φωτεινή απαιτεί απαντήσεις. Σοκαρισμένη από την απάντηση του Στρατή για τη Μαρίνα, η Ζέτα βυθίζεται σε καινούργια ερωτηματικά, ενώ ταυτόχρονα της αποκαλύπτεται το ερωτικό ενδιαφέρον του Σταύρου. Η Φωτεινή, ενώ πείθεται όλο και περισσότερο για την αυτοκτονία της Μαρίνας, δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη του Αλέξανδρου στο σπίτι της οικογένειας κάτω από το άγρυπνο μάτι της Βρεττώς, η οποία επιστρέφει για να σώσει ακόμα μια φορά το γιο της. Η Βάσω και ο Χρήστος, στο μεταξύ, έρχονται ξανά αντιμέτωποι με αισθήματα που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη