Τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα της Μυρτώς στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η οποία μετά τον βιασμό της καλείται να αντιμετωπίσει κι άλλα χτυπήματα της μοίρας με απρόσμενα αποτελέσματα, όπως αναφέρει το περιοδικό Tv24 για την σειρά του ALPHA.

 

Ούτε κατά διάνοια δεν λέει να ηρεμήσει από τα βάσανα που τη βαραίνουν η Μυρτώ, αφού η μοίρα δεν έχει σταματήσει να τη χτυπάει αλύπητα. Μετά τον βιασμό της από τον Μίλτο και τον διασυρμό που δέχτηκε με τον αντίλογο του βιαστή της, η υγεία του πατέρα της επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να πεθάνει. Το τελευταίο είναι και το τελειωτικό χτύπημα.
«Δεν μπορεί, δεν γίνεται! Δεν μπορεί να με άφησε ο μπαμπάς μου! Οχι, όχι, αποκλείεται, δεν θα μου το έκανε ποτέ αυτό», φωνάζει και κανείς δεν μπορεί να τη συνεφέρει. Η τραγική αντίδρασή της κάνει τον Πόντικα και τον παπα-Ντανίλο να μείνουν παγωμένοι, νιώθοντας ανήμποροι να βοηθήσουν.

Στο μεταξύ, στο αστυνομικό τμήμα, οι προσπάθειες του Στέλιου να σώσει τον γιο του καταρρίπτονται αφού ο αστυνομικός μαθαίνει πως η Μυρτώ είναι έγκυος! Η ανακοίνωση στην ίδια ότι κουβαλάει το παιδί τού βιαστή της, θα φέρει απρόσμενα αποτελέσματα.Η ίδια ουρλιάζει και πιέζει την κοιλιά της, ενώ με δάκρυα αρπάζει ένα ψαλίδι και προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Τη μεταφέρουν σε αμόκ στο νοσοκομείο και της κάνουν ηρεμιστική ένεση. «Η κατάστασή της είναι τραγική και ίσως χρειαστεί να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική», λένε οι γιατροί. Ο Ντανίλος με τον Πόντικα προσπαθούν να αποτρέψουν την εισαγωγή της Μυρτώς στο ψυχιατρείο και ο Πόντικας θα κάνει τα πάντα για να κάνει το κορίτσι που αγαπάει να νιώσει και πάλι καλά.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

 

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα