Ο Χρήστος (Γιάνvnς Στάνκογλου) είναι δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, ο οποίος ζει τραγικές στιγμές μετά τον χωρισμό του από τη γυναίκα του, τη Μαρίνα (Ελένη Ρουσσίνου). Στήριγμά του τα παιδιά του που του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει: «Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να προχωρήσεις, μπαμπά μου», του λέει η κόρη του που τον βλέπει να βυθίζεται συνεχώς στο σκοτάδι και την κατάθλιψη. Όμως, εκείνος δεν αντέχει τη μοναξιά και την απουσία της γυναίκας του.

Αγκαλιάζει τα ρούχα της, μυρίζει το άρωμά της, όταν ξαφνικά βρίσκει στην ντουλάπα της ένα μικρό κουτί. Το ανοίγει και ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για τη γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης (Βασίλης Μπισμπίκης), όπου ο κόσμος του όλος είναι ένα σκυλάδικα στη μέση τού πουθενά, γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά αλλά και την καταστροφή τους.

Ο Χρήστος διαβάζει το ημερολόγιό της γυναίκας του και μαθαίνει πως εκείνη ήταν πάντα ερωτευμένη με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου «Όνειρο».

Ο κόσμος του όλος γκρεμίζεται και ο θυμός φωλιάζει μέσα του. Πίνει και κλαίει μην μπορώντας να πιστέψει την προδοσία που βιώνει! Την ίδια ώρα, η Ζέτα (Ηλιάνα Μαυρομάτη) και η Νίτσα (Κόρα Καρβούνη) έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά. Ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια.

Μετά την έξαψη της πρώτης μέρας ο Χρήστος προσπαθεί να μαζέψει τα απόνερα της έκθεσής του. 
Πρώτος στόχος του ο Στέλιος (Γιάννοs Περλέγκαs), που πιέζεται από παντού να κάνει κάτι για τα μαγαζιά. Ο ίδιος τον ρωτάει γιατί ασχολείται και ο Χρήστος απαντά γιατί είναι μέσα στην παρανομία και τη δυσοσμία και εκμεταλλεύονται τις γυναίκες για τον κάθε λιγούρη».

Την ίδια ώρα, ο Στρατής παλεύει με τον ίδιο του τον εαυτό και τις μνήμες που τον στοιχειώνουν. Η μοναδική γυναίκα που αγάπησε του είχε προτείνει να φύγουν μαζί, αλλά εκείνος αρνήθηκε: «Ο Χρήστος; Το παιδιά; Πώς θα φύγεις;», της είχε πει και εκείνη του είπε πως τον αγαπάει! Όμως ο χωρισμός τους ήταν μονόδρομος. Κι όσο κι αν προσπαθούν οι γύρω του, που γνωρίζουν την αλήθεια, να τον κάνουν να προχωρήσει, εκείνος επιμένει: «Για εσάς μπορεί να πέρασαν εικοσιπέντε χρόνια. Για εμένα όμως δεν πέρασε ούτε μία μέρα».

Η Ζέτα για πρώτη φορά ελπίζει πως η λύτρωση μπορεί να μην είναι μακριά… όμως το «ντου» της αστυνομίας μέσα στη νύχτα τη φέρνει ξανά αντιμέτωπη με την αλήθεια. Ο Στρατής θα πρέπει να κοιτάξει κατάματα εκτός από το παρελθόν του και ένα σκοτεινό παρόν!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Παντρεμένος ο Ντίνος – Απόπειρα αυτοκτονίας του Πάρη – Σε σοκ η Αμαλία

Εκ των υστέρων «αντάρτικο» από την Ματίνα Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί πρέπει να επιστρέψουν στις δουλειές τους»

Τρία Μίλια: Αυτό το αντάλλαγμα ζητά ο Μάρκος από τον Τίμο για την αποφυλάκιση του