Καθώς ο Χρήστος λείπει ακόμα και οι απαντήσεις δεν έρχονται από πουθενά στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, η Εύη δέχεται την παρηγοριά του Γιώργη, που πια αρχίζει να αναρωτιέται τι συμβαίνει με τον αδελφό του. Ο ίδιος την ενθαρρύνει να του μιλήσει και η Εύη του απαντάει ότι δεν ξέρουν καν που είναι και ότι από τότε που πέθανε η μητέρας τους, κανείς δεν γνωρίζει τι του συμβαίνει.

Ο ίδιος την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει. Στη συνέχεια, εκείνος πάει να βρει τη Βρεττώ όπου απαιτεί εξηγήσεις και εκείνος.

Την ίδια ώρα, η σχέση Εύης και Φωτεινής διαλύεται, ενώ η Ζέτα και ο Στρατής μοιράζονται τα μυστικά τους. Ο Αλέξανδρος φτάνει στην άκρη του νήματος και ξεθάβει ένα μεγάλο μυστικό σχετικά με το παρελθόν της Μαρίνας και ζητά εξηγήσεις από τον Στρατή για την αδελφή του. Ο Στρατής συντετριμμένος οδηγεί τη Ζέτα σε ένα ταξίδι στο παρελθόν και τη Νίτσα στην αποκάλυψη της σχέσης τους. Κι ενώ ο Χρήστος επιστρέφει από την Αθήνα χαρούμενος, η σύγκρουση με την Εύη για τον Αλέξανδρο και τη Μαρίνα είναι αναπόφευκτη. Στην προσπάθειά του, όμως, να συνετίσει τον Διαμάντη, πέφτει επάνω στον Αλέξανδρο και η μεταξύ τους συζήτηση παίρνει φωτιά. Μην έχοντας άλλη λύση, η Φωτεινή αποφασίζει να αποκαλύψει στην Εύη τη μεγάλη αλήθεια που στοιχειώνει τις ζωές τους: «Η μαμά μάς παράτησε», της ομολογεί.

Στο μεταξύ, ο Τάσος αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως την καχυποψία του Σταματιάδη. Του λέει ότι πιστεύει ότι δεν διαφέρει από την οικογένειά του τού λέει και ο Τάσος του απαντάει ότι αγαπάει την κόρη του. Ο Σταματιάδης του ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πληγώσει το παιδί του.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Σασμός: Τέλος φέτος απο τον ALPHA – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης