Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που εμπλέκουν όλο και περισσότερους και εκεί που το αδιέξοδο πλησιάζει, είναι ο Άλκης που, με το επικίνδυνο παιχνίδι του, θα ξαναφέρει την ισορροπία και θα δώσει την τελική λύση. Η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το Όνειρο όχι μόνο αποτυγχάνει αλλά και οδηγεί τον κόσμο του μαγαζιού να σταθεί απέναντί του. Η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα. Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα. Ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί.

Η Νίτσα προσκαλεί το συγκλονισμένο Γιώργη στο σκοτεινό παρελθόν της και με οδυνηρό τρόπο όλα βγαίνουν στο φως. Η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του βρώμικου αστυνομικού με τον Άλκη και το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται σα να μην υπήρξε ποτέ. Η Διαμάντω προβληματίζεται από την απρόσμενη χειρονομία του Άλκη. 

Η Βρεττώ αγωνίζεται να μείνει στο πλάι του γιου της όμως εκείνος δε συμμερίζεται την ανάγκη της. Ο Στρατής βουλιάζει όλο και περισσότερο στο σκοτάδι βλέποντας το δρόμο μπροστά του να χάνεται και οι προσπάθειες της Διαμάντως αυτή τη φορά μοιάζουν μάταιες. Η απρόσμενη επίθεση στη Μυρτώ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες με τον Αλέξανδρο και το Ντίνο να συνειδητοποιούν πως πιάστηκαν στο δόκανο.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Λευτέρης απειλεί τον Ευθύμη για το φόνο Ξαξίρη-Τρέμει ότι θα αποκαλυφθεί ο Βαγγέλης

Η Ουνιόν θέλει τον Τζολάκη από τον Ολυμπιακό!

Survivor: Ο Βασάλος ανακοινώνει ότι είναι χωρισμένος-Με ποιες πήγε στη… ζούγκλα-Πολλά μάτια, όρεξη μηδέν!