Η Δέσποινα αισθάνεται οίκτο για τη Σύλβια στα Τρία Μίλια, ενώ ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Τίμο ότι έχει βρει πολλά στοιχεία στον υπολογιστή της και πως σύντομα θα του δώσει τις αποδείξεις που του χρειάζονται. Ο Τίμος εμφανίζεται προς το παρόν δύσπιστος αλλά εύχεται να κερδίσει σύντομα την εμπιστοσύνη της οικογένειας του και φυσικά των κατοίκων του νησιού.
Στο μεταξύ, η Μάνια αναρρώνει στην κλινική με τη φροντίδα του Μιχάλη. Η Φωτεινή λέει στον Ευθύμη πως φοβάται ότι το ατύχημα ήταν εγκληματική ενέργεια.

Ο Ευθύμης κατορθώνει να βρει μέσα στον υπολογιστή της Σύλβια τα στοιχεία που αθωώνουν τον Τίμο. Η Λίζα πηγαίνει φαγητό στο σπίτι του Γεράσιμου, επιδιώκοντας να τον πλησιάσει περισσότερο. Ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει την Κάτια απομονωμένη, αλλά ύστερα από τις πολλές προσπάθειές της, η μνήμη της επανέρχεται ανασύροντας ένα τρομακτικό μυστικό από το παρελθόν.

Η Μάνια και ο Μιχάλης έρχονται πολύ κοντά, φιλιούνται αλλά αποφασίζουν να μην πουν τίποτα σε κανέναν για το φιλί που έδωσαν. Λίγο αργότερα, η Φωτεινή και η Μάνια συζητούν ανοιχτά για τις βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν και αντιλαμβάνονται πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για να είναι τσακωμένες, ειδικά μετά το περιστατικό που τους συνέβη. Ο Τίμος, έχοντας καταθέσει τα στοιχεία στην αστυνομία, περιμένει και επίσημα την αθώωσή του. Νιώθει αισιόδοξος και μαζί με τη Δέσποινα ζητάει από τον Μάρκο να απομακρυνθεί από τις ζωές τους. Η Λίζα εξακολουθεί να κρατάει συντροφιά στον Γεράσιμο. Στην Αθήνα, ο Θάνος απελευθερώνει την Κάτια και την παίρνει μαζί του. Ο Στέφανος ρωτάει τον Σπύρο και μαθαίνει όσα του αποκάλυψε η μητέρα του για τον Νικόλα και τη μεταξύ τους σχέση. Ο Στέφανος σοκάρεται όταν το μαθαίνει.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Μαριάννα Τουμασάτου: Με αυτό το κόμμα κατεβαίνει στις εκλογές;

ΠΑΟΚ: Δεν μπορεί να τα περιμένει όλα από τον «Ντέλια»

Τάνια Τσανακλίδου: Πιέσεις για να κατέβει υποψήφια στις εκλογές από αυτόν τον Πρόεδρο