Η Δέσποινα ζητά διαζύγιο από τον Τίμο στα Τρία Μίλια, ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στη Φωτεινή ότι ο Μιχάλης έχει κυλήσει ξανά στον τζόγο. Όταν εξαφανίζονται  τα λεφτά που σκόπευε να επενδύσει στο οινοποιείο της Μάνιας, αρχίζει να τον αντιμετωπίζει ως ύποπτο… Η Κάτια αποκαλύπτει στο Γεράσιμο, τον Μιχάλη και στη Φωτεινή ότι ο λόγος που έπαθε την κρίση είναι επειδή έπινε κρυφά.

Ο Πέτρος εξακολουθεί να είναι θυμωμένος με τον Νικόλα, αλλά ένα τηλεφώνημα από τον καπετάνιο τον κάνει να τα ξεχάσει όλα, την ώρα που ο Τίμος, η Δέσποινα και ο Ευθύμης προσπαθούν να αντιγράψουν τις πληροφορίες από το κινητό του Σταύρου.

Όταν ανακαλύπτουν μία πληροφορία που μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντική, σπεύδουν να ενημερώσουν τον Μάρκο.Ο ίδιος ο Σταύρος στο μεταξύ φεύγει επιτέλους από το σπίτι τους και η Κλειώ με τον Πέτρο αναλαμβάνουν να τον βοηθήσουν.

Όσο για τη Δέσποινα αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο κλονίζοντας τον Τίμο.

Στο μεταξύ, η Βασιλική λέει στον Χάρη πως η σχέση της με τον Ιωάννη προχωράει κι εκείνος εκνευρίζεται, ενώ η Λίζα έχει μια καταπληκτική ιδέα που βοηθά την Ελένη να ολοκληρώσει την εργασία της για την υποτροφία στη σχολή μόδας. Ενώ ο Γεράσιμος προτείνει στην Κάτια να ασχοληθεί με την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, ο Στέφανος απορρίπτει την πρόταση της Μάνιας να επενδύσει στην επιχείρησή της.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του Star

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή από την Ιουλία-Λέει όχι στην εξωσωματική

Άρης: Ο παίκτης που θα έρθει για να φύγει ο Μαντσίνι

Κάνε ότι κοιμάσαι: Θα μιλήσει η Ζωή;