Ο Πέτρος και η Κλειώ στη σειρά Τρία Μίλια, μπαίνουν κρυφά στο δημαρχείο και φωτογραφίζουν κάποια άγνωστα στοιχεία που αφορούν τον εμπρησμό της κλινικής. Ταυτόχρονα, τρεις άντρες απαγάγουν τον Αντρέα στην καθημερινή σειρά του Star και λίγη ώρα μετά, το πτώμα του βρίσκεται στη θάλασσα.

Ο Γεράσιμος, ύστερα από μία έντονη σύγκρουση που είχε με την Κάτια, παρατηρεί μία μεγάλη αλλαγή. Εκείνη δείχνει να έχει όλη την καλή διάθεση να τα ξαναβρούν και να κάνουν μία καινούργια αρχή στη σχέση τους. Κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα τον άντρα. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ο Γεράσιμος εξομολογείται στην Κάτια τις ανησυχίες του για τον Μιχάλη, με τη γυναίκα να καταφέρνει να τον καθησυχάσει και να τον αποπροσανατολίσει, προκειμένου να μην κινήσει την παραμικρή υποψία.

Παράλληλα, ο Πέτρος και η Κλειώ είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τον βασικό σκοπό τους. Συγκεκριμένα, να βρουν αυτόν που κρύβεται πίσω από τον εμπρησμό της κλινικής. ‘Ετσι, μπαίνουν κρυφά στο δημαρχείο και καταφέρνουν να βρουν και να φωτογραφίσουν κάποια σημα-ντικά στοιχεία που ελπίζουν ότι Θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. Λίγη ώρα μετά, ο Τίμος αντιλαμβάνεται τη διάρρηξη και ελέγχει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Η Φωτεινή και ο Ευθύμης, αφότου ήρθαν πολύ πιο κοντά, αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι και να περνούν όσο γίνεται περισσότεροχρόνο μαζί. Κάποια στιγμή, όμως, ένα βραχυκύκλωμα βυθίζει στο σκοτάδι το δωμάτιό της κι οι δυο τους κάνουν ό,τι μπορούν για να διορθώσουν τη βλάβη. Αλλά μάταια. Κατά τη διάρκεια της συσκότισης, τρεις αντρικές φιγούρες εισβάλλουν στο διπλανό δωμάτιο και απάγουν τον Αντρέα. Λίγη ώρα μετά, ο Πέτρος πηγαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής για να ελέγξει την ηλεκτρολογική εγκατάσταση και ανακαλύπτει ότι κάποιος είχε βάλει σκόπιμα μια καρφίτσα στην πρίζα.

Τρία Μίλια: Σοκάρει ο θάνατος του Αντρέα!

Από την άλλη, ο Νικόλας δέχεται την επαγγελματική πρόταση του Γεράσιμου, ενώ, όταν πηγαίνει για ψάρεμα, κάνει μία απρόσμενη ανακάλυψη. Ο πρώτος τηλεφωνεί στον Πέτρο και του ζητάει να τον συναντήσει άμεσα στην παραλία. Μαζί του πηγαίνουν ο Ευθύμης και η Φωτεινή. Εκεί, έρχονται αντιμέτωποι με ένα θέαμα που τους σοκάρει όλους. Αυτό δεν είναι άλλο από το πτώμα του Αντρέα.’Επειτα, ο Νικόλας ενημερώνει σχετικά τον Γεράσιμο και πηγαίνουν να ψάξουν το δωμάτιο όπου έμενε ο άντρας. Εκεί, ο Γεράσιμος βρίσκει κάποια σημαντικά στοιχεία και δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Αστυνομία όπου πληροφορείται ότι στο αίμα του Αντρέα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ηρεμιστικών. Εκείνη τη στιγμή, ο άντρας προτρέπει τον Νικόλα να μην πει τίποτα σε κανέναν για τα στοιχεία που βρήκαν στο δωμάτιο του Αντρέα, προκειμένου να συγκεντρώσουν και άλλα και να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης ενημερώνεται για τον θάνατο του Αντρέα και αισθάνεται τύψεις, εν αντιθέσει με τον Τίμο. 0 τελευταίος αντιμετωπίζει το γεγονός με απάθεια. Στην Αθήνα τώρα, ο Βασίλης εξακολουθεί να προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντοπίσει το μέρος όπου βρίσκεται η Φωτεινή, μέχρις ότου ανακαλύπτει πως το σήμα από το κινητό της έχει σταθεροποιηθεί σε ένα σημείο.