Ο Μάρκος πληρώνει την εγγύηση στα Τρία Μίλια του Star και ο Τίμος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στη Δρακόνησο, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στην οικογένειά του αλλά και στους συντοπίτες του, που δεν ξέρουν πια τι να σκεφτούν για το δήμαρχο τους!

Ο Μιχάλης, ο Στέφανος και η Φωτεινή βρίσκονται σε ένα οινοποιείο για μια εκδήλωση. Λίγο αργότερα, ο Μιχάλης συναντάει την ιδιοκτήτρια, τη Μάνια, που του λέει ότι χαίρεται πολύ που τον γνωρίζει από κοντά. Την ίδια στιγμή, η Δέσποινα επισκέπτεται τον Τίμο στη φυλακή, αλλά αρνείται να πληρώσει την εγγύησή του, όπως της ζητάει. Κι ενώ ο Πέτρος βρίσκει τυχαία τα γράμματα της μητέρας του που έκρυβε ο Νικόλας, ο Ευθύμης γυρίζει στο σπίτι κι επίσης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του. Η Ελένη έχει πιει λίγο παραπάνω και νιώθει μια ξαφνική έλξη για τον Χάρη, την επόμενη μέρα όμως δεν θυμάται καν τι έγινε μεταξύ τους, ενώ η Φωτεινή προτείνει στην Κλειώ να επιστρέψει στην κλινική, όμως εκείνη δεν λέει να το αποφασίσει. Ο Κυριάκος, από την πλευρά του, πολιορκεί τη Δέσποινα, η οποία δεν του αφήνει περιθώριο, ενώ η Βασιλική φτιάχνει ένα προφίλ στο Διαδίκτυο προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του Λάμπη στη Σύμη.

Τελείως ανέλπιστα, ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται, ενώ ο νευρολόγος που βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας, πληροφορεί τον Μιχάλη πως η υγεία της εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά. Η Μάνια επισκέπτεται τη Φωτεινή στο ιατρείο και την ξαφνιάζει, ενώ ο Νικόλας αναγκάζεται να δώσει στον Πέτρο όλα τα γράμματα της μητέρας του που κρατούσε κρυμμένα, κι εκείνος γίνεται έξαλλος και αναζητάει παρηγοριά στην Κλειώ. Κι ενώ η Κάτια αποφασίζει να πάρει στα χέρια της την κατάσταση με την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα, ο Κυριάκος εξακολουθεί να διεκδικεί τη Δέσποινα, η οποία προσπαθεί να τον αποθαρρύνει. Παρ’ όλα αυτά, ο Τίμος τον βλέπει να φεύγει από το ξενοδοχείο και παρεξηγεί την κατάσταση. Η Δέσποινα συνεχίζει να αμφιβάλλει… 0 Μάρκος αποκαλύπτει στον Τίμο πως αυτός πλήρωσε την εγγύηση της αποφυλάκισής του και απαιτεί τη συνεργασία του για να ανακαλύψουν το δολοφόνο του Μερκίνη. Ο Γεράσιμος, η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν στη Δρακόνησο, πολύ στενοχωρημένοι για το θέμα της ακτοπλοϊκής γραμμής και τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο πρώτος συναντά τυχαία τη Δέσποινα και τον Τίμο. Ξεσπά έντονα στο δήμαρχο, ενώ και ο Στέφανος με τη Λίζα, που, πληροφορούνται την επιστροφή του στο νησί, αρχίζουν να ανησυχούν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Φωτεινή, από την πλευρά της, βγαίνει με τη Μάνια για καφέ κι εκεί βρίσκουν την Κάτια, που έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον του Τίμου, γεγονός που τις προβληματίζει. Στο μεταξύ, στο νησί έχει έρθει και η Δανάη, η εγγονή της Διονυσίας, η οποία φαίνεται πως κάτι κρύβει. Η Δέσποινα συναντιέται με τον Ευθύμη και τον Νικόλα και τους εκμυστηρεύεται ότι δεν είναι σίγουρη πως την απαγωγή την οργάνωσε ο Τίμος. Οταν ο Ευθύμης φεύγει για την Αθήνα, ο Στέφανος προβληματίζεται και αποφασίζει να μη μείνει με σταυρωμένα χέρια.

Τρία Μίλια: Δείτε το σημερινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Στις 13 Οκτωβρίου η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα-Η υπόθεση απο το πρώτο επεισοδιο της συγκλονιστικής σειράς

6 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα εγκεφαλικής παράλυσης

Έρωτας φυγάς: Ο Μάρκος αποφυλακίζεται με απόφαση της κυβέρνησης