Η Κάτια στα Τρία Μίλια, αγνοείται. Κι ενώ όλοι την ψάχνουν στο νησί, εκείνη βρίσκεται με αμνησία στην Αθήνα, υπό την προστασία ενός άγνωστου άντρα.
Αυτά που ακούει η Κάτια από τον Στέφανο την ταράζουν τόσο που φεύγει τρέχοντας από την αποθήκη. Εκενος την ψάχνει παντού, μάταια όμως. Ο Γεράσιμος το μαθαίνει και αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.
Ο Μιχάλης ζητάει συγγνώμη από τη Μάνια για τη συμπεριφορά του, ξεκαθαρίζοντάς της ωστόσο πως δεν τη βλέπει ερωτικά. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Στέφανο, που συνεχίζει να ψάχνει την Κάτια.

Βρίσκει το αυτοκίνητό της τρακαρισμένο και με αίματα στο τιμόνι. Εκείνη, όμως, δεν είναι εκεί. ‘Ολοι είναι αναστατωμένοι, ενώ το γεγονός αυτό στέκεται αφορμή για να έρθουν και πάλι κοντά η Φωτεινή και ο Μιχάλης. Η Λίζα είναι η μόνη που χαίρεται με τις εξελίξεις και απολαμβάνει τον πανικό του Στέφανου. Κι ενώ η Δέσποινα καταλαβαίνει ότι, για το καλό της οικογένειάς της, θα πρέπει να καταφύγει στη βοήθεια του Μάρκου, ανάμεσα στον Τίμο και στη Σύλβια, γεννιέται μια αμοιβαία έλξη. Στο μεταξύ, η Κάτια περιφέρεται χαμένη, στο λιμάνι του Πειραιά και πέφτει θύμα ληστείας.

Την επόμενη μέρα ξυπνάει στο σπίτι ενός αγνώστου, του Σπύρου, ο οποίος της προσφέρει βοήθεια.
Ο Γεράσιμος παθαίνει κρίση και ο Στέφανος τον πηγαίνει στην κλινική. Ο Μιχάλης ανησυχεί για τον πατέρα του. Η Φωτεινή είναι στο πλευρό του και προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Η εμφάνιση, όμως, της Μάνιας δυναμιτίζει και πάλι το κλίμα ανάμεσά τους.

Η Παραμονή των Χριστουγέννων τους βρίσκει όλους αναστατωμένους. Η Ελένη και ο Χάρης έχουν χωρίσει, ο Τίμος και ο Ευθύμης δεν βρίσκουν κανένα στοιχείο στο δωμάτιο της Σύλβιας, ενώ η Μάνια είναι αγχωμένη μετην επικείμενη άφιξη του πατέρα της. Παράλληλα, ο Μιχάλης παρατηρεί την οικειότητα που έχει αποκτήσει ο Στέφανος με τη Φωτεινή και προβληματίζεται.
Η Κάτια, με τη βοήθεια του Σπύρου, κάνει προσπάθειες να θυμηθεί το παρελθόν της.

Τα Χριστούγεννα φτάνουν και ο Γεράσιμος είναι απαρηγόρητος για την εξαφάνιση της Κάτιας. Ο Μιχάλης προσπαθεί να τον καθησυχάσει, έχοντας στο πλευρό του και πάλι τη Φωτεινή. Στο μεταξύ, ο Νικόλας αποφασίζει να μην πάει τελικά στη Σουηδία. Ο πατέρας της Μάνιας ματαιώνει την επίσκεψή του και ο Νικόλας με τον Πέτρο της ανοίγουν την αγκαλιά τους. Ο Στέφανος, έκπληκτος, λαμβάνει στο κινητό του ένα βίντεο, που έχει σχέση με την εξαφάνιση της μητέρας του.

Τρία Μίλια: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του STAR

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης μετανιώνει για τον γάμο!

Άρης: Ο Μαντσίνι κάνει δεύτερες σκέψεις αλλά ο Καρυπίδης είναι αμετακίνητος

ΣΚΑΪ: «Τέλος» η Άγρια Γη