Η Ιουλία γίνεται μάρτυρας της σοκαριστικής σκηνής μεταξύ της Χάδως και του αδελφού της στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας και παρά τις εξηγήσεις που της δίνει αργότερα ο Γιωργίκης, η Ιουλία αρχίζει να αισθάνεται φόβο απέναντί του. Την ίδια στιγμή, καθώς ο Γρηγόρης με την Φιλιώ δίνουν λόγο, ο Στασινόπουλος τους αιφνιδιάζει με την χάρη που τους ζητάει. Στο μεταξύ, ο Επιφάνειος καθοδηγεί τον Χρήστο να ψάξει καλύτερα για το ημερολόγιο της μητέρας του, καθοδηγώντας τον να ερευνήσει το σημείο που ο ίδιος έθαψε τα γράμματά της.

Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα που προσπαθεί να τα ξαναβρεί με τον Ρήγα, καβγαδίζει με τον Σωτηράκη και του μιλάει τόσο άσχημα, που η περηφάνια του δεν μπορεί να αντέξει. Πόσο μάλλον, όταν αυτό το ακολουθεί και η απαξίωση της Ζανέτ, που έχει καταλάβει πια το διπλό του παιχνίδι. Κι ενώ η πρόθεση της Χάδως να υιοθετήσει ένα παιδί γίνεται γνωστή και βασικό σημείο τριβής μέσα στο αρχοντικό, ο τρόπος που όλοι επιμένουν να βάζουν τις δικές τους ανάγκες πάνω από των άλλων, δεν μπορεί παρά να είναι προάγγελος συμφορών…

Ο Σωτηράκης οδηγείται στη χωροφυλακή και μετά από τις επίμονες προσπάθειες του Δήμου και κατόπιν του Στασινόπουλου, αποκαλύπτει το λόγο του μακελειού στο νυχτερινό μαγαζί, εμπλέκοντας ακόμα και την Ζανέτ που καλείται για ανάκριση.

Μιλώντας μαζί της, ο Στασινόπουλος καταφέρνει να μάθει τον πραγματικό λόγο του παρ’ολίγον φονικού, τη στιγμή που η επίσκεψη του Γιωργίκη, με την Στάσα και την Ιουλία στο νοσοκομείο, θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της εγκυμοσύνης από τον γιατρό Χαλκιά. Ταυτόχρονα, η Βαγγελίτσα, στενοχωρημένη, ανακοινώνει στην αδερφή της την οριστική λήξη της σχέσης της με τον Ρήγα.

Η Φιλιώ τη συμβουλεύει να επιμείνει, όπως έκανε κι αυτή, την ίδια ώρα, που η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Μια συνάντηση όμως με τον γιατρό Γκλαβάνη της προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και την φέρνει αντιμέτωπη με την Κυριακούλα και τα μυστικά της…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος τελειώνει μια και καλή με τους Γερακάρηδες-Τους δίνει διορία πριν τους χτυπήσει!

F1 Max Verstappen: Οι 24 αγώνες δεν είναι βιώσιμοι για το μέλλον

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος σώζει τη μητέρα του-Ζει με την Ειρήνη στην Κρήτη!