Η απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινόπουλου στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην εξέλιξη των γεγονότων. Οταν πηγαίνει στο αρχοντικό με αφορμή τον εγκλεισμό της Ιουλίας στο υπόγειο, έρχεται σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με τον κουμπάρο και χρόνια φίλο του, Προβιό. Οι δύο άντρες ανταλλάσσουν λόγια βαριά και πλέον ο φιλικός δεσμός σπάει για τα καλά. «Δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω. Κοίτα το δικό σου σπιτικό. Ή μήπως δεν ξέρω ότι έχεις γκόμενά σου την πεθερά μου; Εμένα μη μου μιλάς για τιμή και ηθική. Εγώ είμαι το θύμα εδώ μέσα. Αυτές οι κάργιες, μάνα και κόρη, μου πάσαραν το μπάσταρδο του Ραζίνη κι εσύ τον έκανες γαμπρό σου», ξεσπάει ο Γιωργίκης και από την αντίδρασή του καταλαβαίνει ότι ο Στασινόπουλος το γνώριζε.

Ο Κωστής κρατιέται για να μην πιαστούν στα χέρια. Η Ιουλία, με τη σειρά της, έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμα και με τον λάθος τρόπο. Και σίγουρα είναι λάθος αφού ο άντρας της αποφασίζει να την κλείσει στο ψυχιατρείο αφού δεν μπορεί να την κρατάει για πάντα όμηρο στο υπόγειο. Ηδη τα νέα ότι η υγεία της και τα νεύρα της μετά την εγκυμοσύνη είναι κλονισμένα, έχουν διαδοθεί κι έτσι κανείς δεν απορεί. Η απόφαση αυτή χαροποιεί ακόμη περισσότερο τη Χάδω αφού θα έχει το πεδίο ελεύθερο να είναι με το μωρό της Ιουλίας ανενόχλητη και να τη μεγαλώσει σαν κόρη της. Οι διαδικασίες επισπεύδονται και το κορίτσι μπαίνει στην κλινική όπου καιρό πριν είχε μείνει και ο Χρήστος.

Καλοκαίρι του 1964 και η Ιουλία, μετά την απομάκρυνσή της από το αρχοντικό και την περιοχή, επιστρέφει στο σπίτι με σκοπό και λαχτάρα να επανασυνδεθεί με το παιδί της, τη μικρή Βγενιώ, που έχει γίνει πια τεσσάρων ετών. Όμως η κατάσταση που θα συναντήσει είναι για την ίδια πέρα από κάθε πρόβλεψη αφού μοιάζει μη ελεγχόμενη. Το παιδί δεν την αναγνωρίζει για μάνα της και όλοι δείχνουν εχθρικοί μαζί της. Έτσι αναγκάζει τη Στεφανία να επικοινωνήσει με τον Χρήστο, που ζει πια με τον Επιφάνειο, έξω από την Ελασσόνα, για να του πει τι συμβαίνει.

Την ίδια στιγμή, ένα καθοριστικό γεγονός φέρνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Φιλιώς και του Γρηγόρη, αφού θα γίνουν γονείς. Στην ανακαίνιση που ετοιμάζονται να κάνουν στο σπίτι τους όμως, θα αποκαλύψουν κάτι από το παρελθόν, που έρχεται ξανά να διαλύσει τα πάντα και να δημιουρ γήσει νέα δεδομένα, τόσο για τον Γρηγόρη όσο και για την Ιουλία, η οποία αποφασίζει επιτέλους να του πει ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της. Αυτό το νέο θα συγκλονίσει τον Γρηγόρη που πέφτει κυριολεκτικά από τα σύννεφα. Είναι το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει και η αντίδρασή του θα είναι έντονη αφού νιώθει εξαπατημένος.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας;

F1 Χέλμουτ Μάρκο: O Μαξ Φερστάπεν σε όποια ομάδα και να ήταν θα ήταν πάλι κυρίαρχος

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ποιος πήρε τη ζωή του Γιωργίκη Προβιού;