Με απρόβλεπτο και άκρως δραματικά τρόπο εξελίσσεται η ιστορία του Στράτου στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑLΡΗΑ «Το προξενιό της Ιουλίας», καθώς πρόκειται να αποβεί μοιραία για τον φυγά.

Ο άντρας, μετά την απόδρασή του από τη φυλακή, αν και καταζητούμενος, επιστρέφει στον Τύρναβο για να δει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Οι μέρες κυλούν και το Ψυχοσάββατο ο Στράτος πηγαίνει στο νεκροταφείο, όπου συναντάει τη Στάσα. Οι δύο πρώην εραστές έρχονται αντιμέτωποι ακόμη μία φορά. Πολύ σύντομα τα πράγματα παρεκτρέπονται, καθώς στο σημείο εμφανίζεται ο Ρήγας. Ο νεαρός άντρας, βλέποντας τον καταζητούμενο, αποφασίζει να τον εκδικηθεί για τον φόνο του πατέρα του, Νικόλα, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα είναι γιος του Ραζίνη.

Παρά τις προσπάθειες της Στάσας να εμποδίσει το παιδί της να βάψει τα χέρια του με το αίμα του ίδιου του τού πατέρα, ο Ρήγας καταφέρνει και τραυματίζει θανάσιμα τον Στράτο. Η ζωή του άντρα κρέμεται από μια κλωστή, καθώς τα τραύματα από την επίθεση που δέχτηκε είναι πολύ σοβαρά. Μέσα στον πανικό της, η γυναίκα επιχειρεί να σώσει τον γιο της, ζητώντας βοήθεια από τον Στασινόπουλο, που έχει γίνει ο «φύλακας άγγελός» της.

Ο Κωστής φτάνει στο σημείο σύμφωνα με το MyTv και προτείνει στον Ρήγα να ακολουθήσει το γράμμα του νόμου, ενώ υπόσχεται στη Στάσα ότι σκοπεύει να κάνει τα πάντα για να έχει ο γιος της ευνοϊκό μεταχείριση. Στη συνέχεια, ο Ρήγας συλλαμβάνεται και το νέο αιματηρό περιστατικό, που χωρίζει ακόμη μία φορά τις δύο οικογένειες, γίνεται γνωστό σε όλο τον Τύρναβο. Η Κυριακούλα, ο Γρηγόρης και η Αλεξάνδρα είναι σοκαρισμένοι με τη συμφορά που βρήκε το σπιτικό τους, ενώ και η Ιουλία μετον Γιωργίκη μαθαίνουν όσα συνέβησαν και ανησυχούν για την τύχη του Ρήγα.

Ο Κωστής, από την πλευρά του, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τις Αρχές σχετικά με την ηθική αλλά και την ποινική ευθύνη όσων συνέβησαν, κρατώντας τον λόγο που έδωσε στη Στάσα να βοηθήσει το παιδί της. Συγχρόνως, η Κυριακούλα, συγκλονισμένη από τις τραγικές και αναπάντεχες εξελίξεις, προσπαθεί να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά των παιδιών της και η ψυχή της ματώνει από πόνο. Παράλληλα, η Στάσα και η Ιουλία αυτέςτις δύσκολες ώρες για την οικογένειά τους παραμένουν ενωμένες και αισιόδοξες ότι ο Ρήγας θα γλιτώσει το εκτελεστικό απόσπασμα.

Ο Γιωργίκης, αν και από την πρώτη στιγμή στηρίζει τη σύζυγό του, όσο ο χρόνος περνάει και το ενδιαφέρον της Ιουλίας παραμένει προσηλωμένο στην υπόθεση του αδελφού της, αρχίζει να δυσανασχετεί. Ο άντρας νιώθει ότι η φυλάκιση του Ρήγα έχει γίνει βραχνάς στον γάμο του και εμποδίζει την ευτυχία του. Την ίδια ώρα, εκείνη προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσά τους και να αποδείξει ότι είναι ικανή σύζυγος, μητέρα, κόρη και αδελφή, ταυτόχρονα. Από την άλλη, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει τη δική της ισορροπία με τη βοήθεια του εργοδότη της, του Άλκη, ο οποίος της συμπαραστέκεται με αγάπη και φροντίδα.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας;

Τα νέα της Formula 1 σε 5 λεπτά

Famagusta: Επιστρέφει και καθηλώνει- Αλλαγή στην ώρα προβολής