Ο Ζαφείρης στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, στην προσπάθειά του να δώσει ένα μάθημα στον Σωτηράκη, πυροδοτεί άθελά του ένα μοιραίο γεγονός που κανείς δεν έχει προβλέψει…

Χωρίς να διστάσει, ο Σωτηράκης μαχαιρώνει τη Ζανέτ όπως αναφέρει το Τηλέραμα… Σύντομα ο Γιωργίκης Προβιός επισκέπτεται τον Γρηγόρη και τον ψαρεύει για να μάθει πληροφορίες για την Ιουλία και το μωρό, εκείνος όμως υποκρίνεται τον ανήξερο.

Ο Άλκης ψάχνει να βρει τις ομοιότητες που μπορεί να έχει η τωρινή εξαφάνιση της Ιουλίας με τον μυστηριώδη θάνατο της προηγούμενης συζύγου του Γιωργίκη, 14 χρόνια πριν…

Ο Ζαφείρης βιώνει μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης τραγικής εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ. Προκειμένου να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό βάρος, πάει να εξομολογηθεί στον Επιφάνιο. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της και εκείνη δέχεται με χαρά. Το όνομα όμως που της προτείνει ως νονός τής προκαλεί μεγάλη αμηχανία.

Στη Λάρισα, ο Άλκης κάνει πρόταση γάμου στην Αλεξάνδρα. Η Κυριακούλα κανονίζει να συναντηθούν οικογενειακώς με τον Άλκη και τον πατέρα του, προκειμένου να γνωριστούν, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με ενα φάντασμα από το παρελθόν της. Η Ιουλία ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι ο Γρηγόρης με τη Φιλιώ θα γίνουν γονείς. Ο Ρήγας μαθαίνει ξαφνικά για την κόλαση που έζησε η αδελφή του στα χέρια του άντρα της, αλλά και για την εξαφάνισή της και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, επειδή δεν του μίλησέ νωρίτερα.

Στο μεταξύ, η Χάδω έχει χάσει τον έλεγχο και μαλώνει διαρκώς με τον Γιωργίκη για το πού βρίσκεται το μωρό.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 31/5 spoiler: Θα γίνει ατομικό το παιχνίδι;

Με τα δεδομένα που υπάρχουν στην ΠΑΕ Άρης, η παραμονή Μάντζιου είναι η πιο safe επιλογή

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης σώζει την Ιουλία- Εκεί την κρύβει