Παρά τις άσχημες σκέψεις που κάνει ο Χρήστος στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, ο Επιφάνειος του δικαιολογεί τη στάση της Ιουλίας και τον ορμηνεύει τι να κάνει. Νωρίτερα έχει ενημερωθεί από τη Στεφανία για το τι συμβαίνει με τους ξυλοδαρμούς στο αρχοντικό. «Πρόσεξε τι Θα πεις στο παιδί. Πρέπει να τον ημερέψεις να γαληνέψει η ψυχούλα του. Είναι σαν να περνάει το ίδιο», του είχε πει.

Την ίδια ώρα, η Στάσα ενημερώνει τη Φρόσω για την κακοποίηση της Ιουλίας και εκείνη της λέει πως η μόνη λύση είναι να τη βοηθήσει ο Κωστής. «Μην αφήσεις στα χέρια αυτού του σατράπη το κορίτσι σου. Κάνε ό,τι μπορείς για να το προστατεύσεις. Δεν αργεί να συμβεί το κακό», τη συμβουλεύει. Η Στάσα αναρωτιέται αν πρέπει να παραβεί τις υποσχέσεις που έχει δώσει σ αυτόν και στην Κατερίνη, αγνοώντας αν η παρέμβαση Στασινόπουλου θα ‘χει ανταπόκριση από τον Γιωργίκη που δείχνει να μη φοβάται πια κανέναν και τίποτα.

Όμως μπροστά στο παιδί της δεν λογαριάζει κανέναν και τελικά πάει και τον βρίσκει. Του ζητάει να τη βοηθήσει με την Ιουλία την οποία ο Γιωργίκης χτυπάει συνέχεια και δεν την αφήνει να βγει από το σπίτι.

Ο  Στασινόπουλος υπόσχεται στη, Στάσα ότι θα τη βοηθήσει. Της λέει πως όσα του εκμυστηρεύτηκε είναι εξωφρενικά και θα το αναλάβει προσωπικά και πράγματι έχει αποφασίσει να φτάσει τη σύγκρουσή του με τον Γιωργίκη μέχρι τέλους, προκειμένου να λήξει η κακοποίηση και η ομηρία της Ιουλίας.

Ωστόσο, το επείγον σήμα που έρχεται από το αρχηγείο στη διοίκηση της χωροφυλακής Λάρισας αλλάζει τα σχέδιά του καθώς αφορά για πιθανή μετάθεση για Αθήνα. Τα αναπάντεχα νέα από το αρχηγείο φέρνουν αναστάτωση στην οικογένεια του διοικητή, όπου ο καθένας βλέπει με διαφορετικό μάτι τις εξελίξεις, με πρώτη και καλύτερη την Κατερίνη, που για πρώτη φορά πιστεύει στ’ αλήθεια ότι όλα τα όνειρα της ζωής της μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 22/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Μαρμίτα: Ένταση μετά τη «μπηχτή» για τιτλούχους ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακό και ΠΑΟ, ΑΕΚ… για συλλαλητήρια!

Το Ναυάγιο: Σοκ για την Ειρήνη- Βρίσκει και ξεθάβει το πτώμα της Κλαίρης