Ο Στασινόπουλος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Σωτηράκη στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας κι αναλαμβάνει δράση με την βοήθεια του υπενωμοτάρχη Δήμου. Εν τω μεταξύ η Κυριακούλα μετά από το αρχικό σοκ, όσων είδε να γίνονται μέσα στο ίδιο της το σπίτι, λιποθυμάει ξανά, κάνοντας το Γρηγόρη ν’ ανησυχήσει για την υγεία της. Εκείνη όμως νοιάζεται μόνο για το γιο της και προσπαθεί να τον αποτρέψει να πάρει μια απόφαση που μπορεί να μετανιώσει πικρά στο μέλλον.

Η Στάσα υποδέχεται το Ρήγα και τον μαλώνει για την επιπολαιότητα του να τσακωθεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου και να μπλεχτεί με την κόρη του Στασινόπουλου, ενώ εκείνος της υπόσχεται ότι θα συμμορφωθεί και θα προσπαθήσει να μην ξαναμπλέξει.

Στο αρχοντικό Προβιού έρχεται η ώρα του αποχωρισμού για τις ανιψιές του Λεοντίου, την ώρα που ο Χρήστος εξομολογείται στον πατέρα Επιφάνειο τις σκέψεις του για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι και εκείνος, τον καλεί να μείνει στο μοναστήρι. Στο καφενείο του Τυρνάβου, ο Γρηγόρης μιλώντας στην Αλεξάνδρα στο τηλέφωνο, της ανακοινώνει ένα νέο, που θα την ξαφνιάσει δυσάρεστα…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 13/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Formula 1: Η Aston Martin θέλει να ταρακουνήσει την ιεραρχία το 2024

Έρωτας Φυγάς: Ο Κοντογιάννης υποκρίνεται και «παίζει» το κεφάλι του-Ο Στέφανος επιστρέφει φέρνοντας αλλαγές!