Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, καθώς συνεχίζει να την περιποιείται. Η Χάδω επισκέπτεται δικηγόρο, προκειμένου να επισπεύσει την διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει εκεί, την ανησυχεί.

Η Αλεξάνδρα αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους, δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί. Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά το Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως, όμως εκείνη, την αγνοεί. Δεν την αγνοεί όμως η Χάδω, που φροντίζει να στριμώξει την Δέσπω, ώστε να την πάρει με το μέρος της.

Εν τω μεταξύ, οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου την Στάσα, για να της πει τα νέα, την ίδια ώρα που εν αγνοία όλων, ο Ρήγας, ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 26/2 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 Teams: Ποιος θα κερδίσει τη μονομαχία των συμπαικτών;

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ετοιμάζει εκπομπή από τα παλιά