Δραματικές και επώδυνες αναμένονται οι εξελίξεις στα νέα επειοόδια της σειράς του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας».

Σύμφωνα με το MyTV, το μεγάλο μυστικό της εγκυμοσύνης της, το οποίο έχει ήδη αποκαλυφθεί στη μητέρα της, Στάσα, αποτελεί αφορμή για να βιώσει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ενώ η υπόθεση δολοφονίας του πατέρα της, Νικόλα Σκούταρη, έχει πάρει τον δρόμο της και ο ένοχος, Στράτος Ραζίνης, βρίσκεται στη φυλακή, εκείνη και ο Γρηγόρης συναντιούνται ξανά και τολμούν να κάνουν νέα σχέδια για το μέλλον. Μάλιστα, η Ιουλία θέλει να του αποκαλύψει ότι περιμένει το παιδί τους, αλλά οι συγκυρίες δεν ευνοούν και τελικά δεν το κάνει.

Ταυτόχρονα, τον ικετεύει να κάνει άμεσα τις ενέργειες που χρειάζονται για να είναι μαζί, διότι η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό που της έχει στείλει ο Γιωργίκης Προβιάς. Ο νεαρός, όμως, της ζητάει χρόνο και έτσι η Ιουλία συνεχίζει να βρίσκεται στο ίδιο αδιέξοδο.

Την επόμενη μέρα, η Στάσα τής υπενθυμίζει πως ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για εκείνη και σε λίγο καιρό η εγκυμοσύνη της θα είναι πλέον εμφανής. Δυστυχώς, την αποκαλυπτική αυτή συζήτηση ακούει ο αδελφός της, ο Ρήγας, ο οποίος μαθαίνοντας ότι η Ιουλία περιμένει ένα νόθο παιδί και μάλιστα του μεγάλου εχθρού της οικογένειας εκρήγνυται από ένταση και θυμό. Παρασυρμένος από τα έντονα αρνητικά συναισθήματά του, επιτίθεται φραστικά στην αδελφή του, αποκαλώντας την ανήθικη.

Η Ιουλία τον αντιμετωπίζει ευθέως, λέγοντάς του ότι ερωτεύτηκε αληθινά τον Γρηγόρη και αυτό το παιδί είναι το μόνο που της έχει απομείνει από αυτή την αγάπη. Τότε εκείνος, θολωμένος, αποφασίζει να ξεπλύνει το όνομα της οικογένειάς τους από την ντροπή, σκοτώνοντάς την. Αρπάζει, λοιπόν, ένα μαχαίρι και το στρέφει εναντίον της, προσπαθώντας να σκοτώσει την ίδια του την αδελφή. Τη σοκαριστική αυτή σκηνή παρακολουθεί σαστισμένη η μητέρα τους, η οποία επεμβαίνει την κατάλληλη στιγμή προλαβαίνοντας να σώσει την κόρη της από τα χέρια του Ρήγα. Αφού καταφέρνει και τους χωρίζει, προσπαθεί με λόγια να κατευνάσει την οργή του νεαρού. Εκείνος δεν ακούει λέξη και αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Ραζίνη για να σκοτώσει τον Γρηγόρη. Τότε η Στάσα με πυγμή τον εμποδίζει και του λέει ότι το πρόβλημα έχει λυθεί, καθώς η Ιουλία Θα παντρευτεί τον Γιωργίκη Προβιό.’Ετσι, η κοπέλα, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, παραδίνεται στη μοίρα που ορίζουν οι άλλοι για εκείνη.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!