Η Ιουλία, απογοητευμένη από τη συμπεριφορά του Γρηγόρη στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, δεν μπορεί να του συγχωρήσει που φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Παράλληλα, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας στην οποία δουλεύει η Αλεξάνδρα ταράζει τα νερά και ανησυχεί την οικογένεια Σκούταρη για το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει την πορεία της υπόθεσης.

Την ίδια στιγμή, προσπαθώντας να της δείξει πως είναι η ευκαιρία της, η Κατερίνη τονίζει στη Φιλιώ την αξία που έχουν οι συμμαχίες, δίνοντάς της το παράδειγμα της ίδιας με την Κυριακούλα που έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους για να επιτευχθεί ένα προξενιό της με τον Γρηγόρη.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η άφιξη του ψυχίατρου Νικολαΐδη στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού δείχνει να έχει ευεργετική επίδραση στον Χρήστο, καθώς ο ψυχίατρος προσπαθεί να τον προσεγγίσει και φαίνεται να τα καταφέρνει.

Ιουλία και Στάσα μετακομίζουν στο ανακαινισμένο από τον Γιωργίκη σπίτι της θείας Ευτέρπης, στη Λάρισα.

Μέσα σε όλα, μια έκπληξη στην εξέλιξη της υπόθεσης Ραζίνη θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Ο Στράτος αφήνεται ελεύθερος.

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση Ραζίνη, κάνουν τη Στάσα να πάρει μια θανάσιμη απόφαση. Φωνάζει ότι θα τον σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια!

Μάταια η Ιουλία προσπαθεί να την ανακόψει και μόνο η παρέμβαση Στασινόπουλου φαίνεται να μπορεί να λογικέψει τη Στάσα. Η κατάσταση αυτή οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση την Ιουλία, που βιώνει τους δικούς της εφιάλτες. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος ζητά, μετά την επίσκεψη του γιατρού Νικολαΐδη αυτό που του υποσχέθηκαν και δεν είναι άλλο από την Ιουλία που την περιμένει σπίτι τους!

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κατερίνη με τη Φιλιώ συνειδητοποιούν πως η αντιπαράθεση Στράτου και Στασινόπουλου που κορυφώνεται, καθιστά απαγορευτική την πιθανότητα ενός συμπεθεριού με τους Ραζίνηδες.Η  κοπέλα απελπισμένη φοβάται ότι ο πατέρας της δε θα συμφωνήσει με αυτό το γάμο, αλλά η μητέρα της την καθησυχάσει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τα καταφέρει.

Η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο που μένει για να γυρίσει στην Αθήνα, ενώ η Κυριακούλα ετοιμάζει στο σπίτι της οικογενειακό τραπέζι. Η Ιουλία πάλι αποφασίζει να βάλει οριστικό τέλος σε ό,τι έχει απομείνει μέσα της να τη συνδέει με τον Γρηγόρη, δηλαδή το ίδιο τους το παιδί. Ετσι θα προσπαθήσει να αποβάλλει πίνοντας ένα βότανο, αλλά βάζει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή. Η παρέμβαση Προβιού αποδεικνύεται καθοριστική για τη σωτηρία της κοπέλας, που μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Η Στάσα αγωνιά για την κόρη της, η οποία για μια ακόμη φορά βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού. Τελικά καταφέρνει να σωθεί όπως και το μωρό της.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τέλος όσα ξέραμε για τον Ατζούν-Άρχισε τις… τσιγκουνιές!

O Μαξ Βερστάπεν αποδοκιμάστηκε και η πανέμορφη WAG τα χάνει στo γιουχάρισμα

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με την Ασπασία- Δεν φαντάζεται το σχέδιο του Δημοσθένη!