Ο Κωστής πλέον δεν μπορεί να αποχωριστεί την αγκαλιά της Στάσας στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας. Ακόμη κι όταν εκείνη του είχε πει ότι πρέπει να μην ξαναβρεθούν, εκείνος της είχε απαντήσει ότι δεν μπορεί όπως και η ίδια. Έτσι ο παράνομος δεσμός συνεχίζεται, αλλά οι βραδινές επισκέψεις του Κωστή στο σπίτι της Λάρισας θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα κρατήσει το στόμα του κλειστό. Το νέο για τη μυστική σχέση Στασινόπουλου και Στάσας αρχίζει να διαδίδεται στη μικρή τοπική κοινωνία. Η Κατερίνη με τη σειρά της νιώθει ότι ο άντρας της έχει εδώ και καιρό απομακρυνθεί από εκείνη και υποψιάζεται κάποια εξωσυζυγική σχέση, αλλά δεν μπορεί να φανταστεί ότι την απατάει με τη Στάσα.

Φτάνει όμως στα αυτιά της και εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Όχι μόνο για την προδοσία του, αλλά και για την ταυτότητα της γυναίκας με την οποία την απάτησε. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι έχουν βρεθεί σε τόσα τραπεζώματα στον κουμπάρο τους τον Γιωργίκη κι εκείνη έτρωγε μαζί με τη γυναίκα που έβαλε ταφόπλακα στο γάμο της. Εκείνη τον ρωτάει πόσο καιρό συμβαίνει κι αυτός προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους!

Η Κατερίνη είναι μια γυναίκα που βάζει το σπίτι της και την αξιοπρέπειά της πάνω από όλα. Δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα και τώρα νιώθει θιγμένη και πληγωμένη. Ετσι αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Κωστή αφού δεν μπορεί να ζει μέσα στο ψέμα.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 18/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

WEC 6h Imola 2024: πρόγραμμα, ζωντανή ροή, λίστα εκκίνησης

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA- Όλο το παρασκήνιο