Η Χάδω είναι στα πρόθυρά της υστερίας στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, καθώς τόσο καιρό το μωρό είναι μακριά από το αρχοντικό. Δεν χάνει ευκαιρία να θυμίζει διαρκώς στον αδελφό της ότι δεν κάνει αρκετά για να βρουν τη γυναίκα του και το παιδί του. «Τέτοια ώρα έπρεπε να φέρεις τον κόσμο τούμπα. Να σηκώσειs και rnv κάθε πέτρα και όχι να είσαι εδώ», του αποκρίνεται. Πράγματι η αστυνομία εντοπίζει την Ιουλία στο καταφύγιο που της έχει δώσει ο Γρηγόρης και συλλαμβάνεται. Η κατηγορία είναι απαγωγή ανηλίκου. Ακολουθεί η ανάκρισή της στην οποία απαιτούν να μάθουν ποιοι τη βοήθησαν. Εκείνη όμως δεν αποκαλύπτει τίποτα. Τους λέει ότι μόνη της το έσκασε και κρύφτηκε!

Ο Γιωργίκης, δήθεν γενναιόδωρος, δηλώνει πως δεν επιθυμεί τη δίωξή της. Τους λέει ότι δε χρειάζεται να τραβήξουν την κατάσταση στα άκρα και αρκεί που το παιδί είναι καλά και δεν έπαθε τίποτα.

Μετά από μια κρυφή συμφωνία με την Ιουλία, ότι δεν θα τον ξεμπροστιάσει, αλλά θα δει το παιδί, η Ιουλία επιστρέφει στο αρχοντικό. Ο Προβιός όμως δεν κρατάει τον λόγο του και την κλείνει και πάλι στο υπόγειο. Της φωνάζει ότι θα μείνει εκεί μέσα για πάντα.

Η Χάδω, από τη μια χαίρεται που έχει πάλι στα χέρια της το μωρό, από την άλλη γίνεται έξαλλη όταν μαθαίνει ότι το όνομα που του έδωσαν στην κρυφή βάφτιση είναι Ευγενία, αυτό της πρώτης γυναίκας του Γιωργίκη. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος αγωνιά για την τύχη της Ιουλίας και της Στεφανίας αφού ξέρει ότι ο πατέρας του δεν θα τις αφήσει ατιμώρητες. Η Στάσα είναι σε τραγική κατάσταση, αφού και τα δυο της παιδιά είναι «φυλακισμένα». Από την πλευρά της η Δέσπω συνεχίζει να έχει αλαζονική συμπεριφορά προς όλους στο αρχοντικό, με την ανοχή του Γιωργίκη.

Η αιφνιδιαστική λιποθυμία της Κυριακούλας κατά τη διάρκεια της συνάντησης της οικογένειάς της με την οικογένεια Μακρή και η διακομιδή της στο νοσοκομείο, αναστατώνει τους πάντες και απειλεί να φανερώσει ένα μυστικό που έμοιαζε καλά κρυμμένο στο παρελθόν. Τη νύχτα στο νοσοκομείο τη διαδέχεται μια εξίσου ανάποδη μέρα. Η Κυριακούλα, χωρίς να λέει κουβέντα, αξιώνει από την Αλεξάνδρα να πάρει τις αποστάσεις από τον Άλκη, βρίσκοντας δικαιολογίες που στ’ αυτιά της κόρης της ακούγονται, το λιγότερο, ανεξήγητες και παράλογες. Επιμένει όμως. Μάνα και κόρη συγκρούονται για τον νεαρό άντρα και η Αλεξάνδρα έρχεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο δίλημμα καθώς αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η μητέρα της είχε βιαστεί από τον Χρήστο Προβιό, τον πατέρα του Γιωργίκη και είχε γεννήσει ένα παιδί που είχε δώσει για υιοθεσία. Ίσως ο Άλκης είναι αδελφός της.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Μπάγερν Μονάχου: Η μεταμόρφωση του Αλφόνσο Ντέιβις σε «τούμπανο» – Η φωτογραφία που έγινε viral (pic)

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα μαθαίνει τα πάντα για τον Κοσμά- Σχεδιάζει το τέλος του