Η Ιουλία στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, δεν έχει τι να κάνει στο σπίτι και οι μέρες περνούν βαρετά. Ο Γιωργίκης περνάει όλη την ημέρα στη δουλειά κι έρχεται αργά το βράδυ. Από τότε που του ανακοίνωσε τα νέα για την εγκυμοσύνη της σαν κάτι να πάγωσε μέσα του. Η κοπέλα φοβάται μήπως υποψιάζεται ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Τις φοβίες της έρχεται να μεγαλώσει η στάση της Χάδως, που σε κάθε ευκαιρία της πετάει σπόντες για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του μωρού. Αλλωστε η Χάδω, όταν μένει μόνη με τον Γιωργίκη ή τη Στεφανία, δεν κρύβει τα λόγια της αφού τους λέει πως κανείς δεν μπορεί να της βγάλει από το μυαλό ότι το «μούλικο» είναι αλλουνού. Ο Προβιός της βάζει τις φωνές, αλλά μέσα του έχει κι αυτός τις αμφιβολίες του. Μάλιστα αποφεύγει την Ιουλία και την απομονώνει σε ένα δωμάτιο με τη δικαιολογία ότι θέλει να την αφήσει στην ησυχία της μέχρι να γεννήσει. Ο καιρός περνάει και η κοιλιά της Ιουλίας… φουσκώνει απότομα, όπως παρατηρεί η Χάδω που δεν την αφήνει σε ησυχία. Η μόνη παρέα της νεαρής γυναίκας είναι ο Χρήστος, που έχει βρει κι εκείνος έναν άνθρωπο που του δείχνει ενδιαφέρον, σημασία και λίγη τρυφερότητα. Οι δυο τους αναπτύσσουν μια ωραία επικοινωνία και μια σχέση συμπάθειας.

 

Η Ιουλία είναι στις μέρες της, αλλά αυτό το ξέρει μόνο εκείνη, η μάνα της και ο αδελφός της. Οταν βρίσκεται με τη Στάσα, η κοπέλα της εξομολογείται ότι φοβάται μήπως καταλάβουν ότι το παιδί δεν είναι του Γιωργίκη αφού και η Χάδω πετάει συνεχώς υπονοούμενα! Η μητέρα της ωστόσο της λέει να φέρεται φυσιολογικά και θα τα κανονίσει όλα εκείνη με τη μαμή!

Πράγματι, η Ιουλία τις περισσότερες ώρες όπως αναφέρει το tv24, βρίσκεται στην κάμαρά της, αφού ούτως ή άλλως στην κατάστασή της δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Απο την άλλη δεν θέλει να έχει πολλά-πολλά με τη Χάδω. Όταν σπάνε τα νερά της, φωνάζει τη Χάδω και τη Στεφανία και τους λέει ότι φοβάται γιατί σπάσανε τα νερά και είναι πολύ νωρίς ακόμα! Μάλιστα ζητά τη μητέρα της!  Η Στεφανία είναι πανικόβλητη. Τρέχει να ετοιμάσει τα πάντα για τη γέννα της Ιουλίας. Η Χάδω στέλνει να ειδοποιήσουν τη Στάσα και τον Γιωργίκη. Μέσα της η αμφιβολία φουντώνει ακόμη περισσότερο ότι το παιδί δεν είναι πρόωρο και γίνεται σχεδόν βεβαιότητα. Η Ιουλία έχει μια δύσκολη γέννα. Όλοι περιμένουν με αγωνία. Τελικά γεννάει κοριτσάκι και μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία θα κάνει αγόρι-Θα του δώσει το όνομα του Ιάκωβου!

F1: Θα παλέψει η Ferrari για τον τίτλο το 2024; Charles Leclerc και Carlos Sainz μαζί στην μάχη

Μετά τη φωτιά: Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεσπαθώνει μετά το τέλος της σειράς