Ο Ζαφείρης στη σειρά του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, βιώνει μεγάλο πόνο λόγω της απροσδόκητης δυσάρεστης εξέλιξης στην ιστορία του με τη Ζανέτ και γι’αυτό, προκειμένου να διαχειριστεί το αβάσταχτο ψυχικό του βάρος, πάει να εξομολογηθεί στον Επιφάνειο. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος, προτείνει στην Ιουλία να βαφτίσει εκείνος το μωρό της, κάτι που εκείνη, δέχεται με χαρά.

Το όνομα όμως που της προτείνει, ως νονός, της προκαλεί μεγάλη αμηχανία. Στη Λάρισα, ο Άλκης έχει να κάνει μια πρόταση στην Αλεξάνδρα που θα την αφήσει άφωνη.

Το ίδιο άφωνη όμως, θα μείνει και η Κυριακούλα, που, ενώ κανονίζει να συναντηθούν οικογενειακώς με τον Άλκη και τον πατέρα του, προκειμένου να γνωριστούν, έρχεται αντιμέτωπη με ένα φάντασμα απ’ το παρελθόν της.

Κι ενώ απ’την πλευρά της, η Ιουλία ετοιμάζει τα βαφτίσια του μωρού της, προσπαθώντας να ξεπεράσει το γεγονός πως ο Γρηγόρης με την Φιλιώ θα γίνουν γονείς, ο Ρήγας μαθαίνει για την εξαφάνιση της αδερφής του και γίνεται έξαλλος με τη μάνα του, που δεν του το είχε πει. Εν τω μεταξύ, η Χάδω είναι στα πρόθυρα νευρικής κατάρρευσης μαλώνει συνέχεια με τον Γιωργίκη για το που βρίσκεται το μωρό…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 4/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 3η ασυλία;

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Πότε είναι, για ποιους είναι αργία, πώς πληρώνεται

Σασμός: Αυτός έκαψε τον Αστέρη- Η Καλλιόπη σε πανικό