Μετά τον γάμο της με τον Γιωργίκη στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, η νεαρή κοπέλα μετακομίζει στο αρχοντικό του συζύγου της. Εκείνος, από την πρώτη στιγμή, δείχνει ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της.

Ενώ ο άντρας συνεχίζει να φέρεται με πολλή στοργή και αγάπη στον γιο του, τον Χρήστο, γεγονός που προκαλεί ασφάλεια στην κοπέλα, η Ιουλία νιώθει θλίψη για την τροπή που πήραν τα πράγματα. Παρά ταύτα, νιώθει σίγουρη πως έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μία καλή ζωή για το αγέννητο παιδί της.

Ωστόσο, η Ιουλία, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, αντιμετωπίζει εχθρική συμπεριφορά από την αδελφή του άντρα της από την πρώτη στιγμή που μπαίνει στο αρχοντικό.

 

Η Χάδω, μια ιδιαίτερα σκληρή και αδιάλλακτη γυναίκα, εκδηλώνει φανερή αντιπάθεια προς την κοπέλα και προσπαθεί να της καταστήσει σαφές ότι εκείνη είναι η κυρία του σπιτιού.

Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, η Ιουλία βρίσκεται σε μια θέση όπου είναι αναγκασμένη να δέχεται τις προσβολές και την κακή συμπεριφορά της Χάδω, καθώς και της Στεφανίας.

Η Χάδω την βασανίζει με δύσκολες δουλειές και ψυχολογικό πόλεμο, ενώ η Στεφανία, που ακόμα τρέφει αισθήματα για τον Γιωργίκη, δεν την αντιμετωπίζει με φιλία

Η παρουσία της Ιουλίας στο σπίτι αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Γιωργίκη και του γιου του, του Χρήστου, ο οποίος την συμπαθεί ιδιαίτερα.

Η Στεφανία και η Χάδω επιδεικνύουν εχθρική συμπεριφορά προς την Ιουλία, αλλά εκείνη υπομένει όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που της ανατίθενται.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!