Η ζωή στο αρχοντικό Προβιού συνεχίζεται ανέφελη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας, με τον Γιωργίκη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το μωρό και να εξακολουθεί να δείχνει στην Ιουλία το καλύτερό του πρόσωπο. Της λέει ότι είναι πολύ ευτυχισμένος αφού εκείνη και η κόρη τους είναι ό,τι καλύτερο του έχει συμβεί.

Η συμπεριφορά του κλονίζει τις πεποιθήσεις της και η γοητεία του την μπερδεύει. Ο γάμος τους πρέπει πάση θυσία να σταθεί για χάρη της κόρης της. Η πάντα πρακτική Στάσα της λέει να κοιτάζει το σπίτι της αφού τα πράγματα τους ήρθαν μία χαρά. Οι γάμοι έχουν και καλές και κακές στιγμές της λέει ενώ της τονίζει ότι ο Γιωργίκης την αγαπάει και τη φροντίζει.

Ετσι, η Ιουλία αναθεωρεί τη συμπεριφορά της απέναντι στον άντρα της. Όμως η Στάσα προειδοποιεί την κόρη της και για κάτι άλλο, αλλά εκείνη δεν της δίνει σημασία. Της λέει να προσέχει τη Δέσπω που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στον Γιωργίκη. Εχει καταλάβει ότι η υπηρέτρια έχει απώτερους σκοπούς και έχει προσέξει εδώ και καιρό πώς η Δέσπω κοιτάζει τον άντρα της κόρης της.

Η Ιουλία συνεχίζει να την αγνοεί όσον αφορά αυτό το θέμα και η Δέσπω καταφέρνει να πετύχει τον στόχο της, να τον ξελογιάσει, Οσο και να της αντιστάθηκε ο Προβιός, τελικά υπέκυψε στα
θέλγητρά της. Ετσι τώρα περνά τη μέρα του στη φροντίδα της μικρής του κόρης, αλλά και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες.

Την ίδια στιγμή, οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού της Ιουλίας, πέφτουν στο κενό. Μόνη της ελπίδα πια ξανά… η Δέσπω, που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού. Η γυναίκα αυτή γίνεται ουσιαστικά μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας. Κι αυτό Θα φανεί και στη συνέχεια…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 28-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το έπαθλο επικοινωνίας

Ισπανική Κυριαρχία στην μοτοσυκλέτα

Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή: Έρχεται στο σινεμά!