Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Επιφάνιος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας. Σίγουρος ότι εμπλέκεται στην απόδραση του Στράτου, ο Στασινόπουλος αποκλείει την πρόσβαση στο μοναστήρι και έτσι ο μοναχός δεν μπορεί να επιστρέψει σε αυτό…

Στο μεταξύ, η πρόσκληση του Γιωργίκη στον Γρηγόρη πυροδοτεί ντόμινο εξελίξεων στο αρχοντικό Προβιού… Η αρρώστια της Κυριακούλας φέρνει τον Γκλαβάνη στο σπίτι των Ραζίνηδων. Ο νεαρός γιατρός, που ανέκαθεν έτρεφε δυνατά συναισθήματα για τη Φιλιώ, αποτελεί πλέον ξεκάθαρη απειλή για τον γάμο της. Ανήσυχη για την τύχη του Ρήγα, η Βαγγελίτσα παραδίνεται τελικά στην αγκαλιά του. Η Στεφανία φέρνει χαρμόσυνα νέα για τον Χρήστο όταν επιστρέφει από την Αθήνα. Στο μεταξύ, οι ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Ρήγα φέρνουν καινούριες ανατροπές και ενώνουν ξανά την οικογένεια Σκούταρη. Οσο η Ιουλία ζει το οικογενειακό της δράμα, ο Γιωργίκης, στον δικό του… κόσμο, αρπάζει την ευκαιρία να το… γλεντήσει στην αγκαλιά της Δέσπως.

Ο Επιφάνιος αναγκάζεται να βρει καταφύγιο με τη βοήθεια του Ζαφείρη. Η στάση που κρατάει ο Στασινόπουλος απέναντι στον Ρήγα δημιουργεί τριγμούς και στη δική του οικογένεια. Η ιδιαίτερη εύνοια που δείχνει στον Ρήγα, τον οποίο προσπαθεί κρυφά να βοηθήσει ώστε να πέσει στα μαλακά, προκαλεί την οργή της Κατερίνης σύμφωνα με το Τηλέραμα. Θεωρεί αδιανόητο να στηρίζει τον φονιά του Στράτου, του πατέρα του γαμπρού τους… Εξάλλου έχει τον άντρα της στο στόχαστρο, γιατί διαισθάνεται ότι τελευταία είναι «αλλού». Πιεσμένος λοιπόν από τη γυναίκα του, ο διοικητής βρίσκει ξανά… παρηγοριά στην αγαπημένη του Στάσα. Οι νυχτερινές επισκέψεις στο σπίτι της Λάρισας δυστυχώς θα πέσουν στην αντίληψη ενός προσώπου που δεν θα έπρεπε ποτέ να μάθει για την παράνομη σχέση της χήρα και του διοικητή. Οι συζητήσεις του ψυχίατρου Νικολαΐδη με τον Χρήστο αρχίζουν να ξετυλίγουν το κουβάρι του παρελθόντος.
Οι συνεχόμενες επισκέψεις του Γρηγόρη στο αρχοντικό προκαλούν τη Χάδω, που πλέον σιγουρεύεται ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στους δύο κουμπάρους. Έχει διαρκώςτο βλέμμα « καρφωμένο» στη νύφη της και παρατηρεί τις ματιές και τους ψιθύρους που ανταλλάσσουν ο Γρηγόρης με την Ιουλία.  Έτσι, αν και η Δέσπω, που έχει γίνει η «σκιά» της κυρίας της, τη διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, η Χάδω βάζει ξανά λόγια στον αδελφό της για την Ιουλία. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον στρέψει εναντίον της, ώστε να την «ξεσκεπάσει» και να του αποδείξει πως και η δεύτερη γυναίκα του τον απατά.. . Την ίδια στιγμή, στο νεκροταφείο Τυρνάβου, η Στάσα με την Κυριακούλα θα συναντηθούν για μια ακόμα φορά. Αυτή η μοιραία συνάντηση όμως θα καταλήξει στον θάνατο της μίας από τις δύο γυναίκες.

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor spoiler 19-4: Πότε θα δούμε να φεύγουν Σάββας Γκέντσογλου και Αλέξης Παππάς!

China GP F1: Ο οδηγός έκπληξη της «ζωγραφισμένης» πίστας Σαγκάης φέρνει ανησυχίες

ALPHA: Έρχεται η «Διάφανη Αγάπη» με μεταφυσικά χαρακτηριστικά