Ο Γιωργίκης ζητάει μια απροσδόκητη χάρη από την Δέσπω στη σειρά Το Προξενιό της Ιουλίας, που όπως του έχει ήδη υποσχεθεί είναι έτοιμη να κάνει ό,τι της ζητήσει.

Την ίδια στιγμή, το μυστικό της μάνας της που αποκαλύπτεται, οδηγεί την Αλεξάνδρα στην οριστική παραίτησή της από την εφημερίδα στην Αθήνα, προκειμένου να μείνει στον Τύρναβο και να σταθεί δίπλα στην οικογένειά της. Θα της ανοίξει όμως και καινούργιους δρόμους, καθώς η νέα τυχαία συνάντησή της με τον εκδότη μιας νέας τοπικής εφημερίδας στη Λάρισα, της προσφέρει μια καινούργια θέση εργασίας στη Λάρισα.

Την ίδια ώρα, ο Επιφάνειος βρίσκει τον Ζαφείρη και του παραδίδει το γράμμα του Στράτου μέσα από την φυλακή. Αυτά που αποκαλύπτει το γράμμα κάνουν άνω-κάτω τον Ζαφείρη και τρομάζουν τον Επιφάνειο. Αλλά το ποτάμι πια, δεν γυρίζει πίσω, και οι δυο του χρωστάνε χάρη και νιώθουν υποχρεωμένοι τώρα να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Κι ενώ η μυστική επίσκεψη της Βαγγελίτσας στο νοσοκομείο, θα έχει απροσδόκητα αποτελέσματα στην πορεία της υγείας του Ρήγα, η Ζανέτ παίρνει την απόφαση να μιλήσει στον Στασινόπουλο για τον ρόλο του Σωτηράκη.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 11/3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 2η ασυλία;

Formula 1 Haas, «ένας βαθμός που αξίζει πολλά» χάρη σε μια τολμηρή ομαδική στρατηγική

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Φρένο» από MEGA για τον Όμορφο Κόσμο