Τα όνειρα κυκλώνουν τη ζωή του Χρήστου Το Προξενιό της Ιουλίας, που αρχίζει να έχει έμμονες ιδέες. Τον κατακλύζουν εικόνες με τον πατέρα του να κακοποιεί βάναυσα τη μητέρα του. Το μνημόσυνο του Νικόλα Σκούταρη τελείται στον Τύρναβο, και ο Γρηγόρης, αποφασισμένος να μιλήσει με την Ιουλία, της γράφει ένα γράμμα και πηγαίνει να της το δώσει. Το γράμμα καταλήγει στα χέρια του Ζήση, που αναλαμβάνει να το δώσει στην Ιουλία, μια και το μνημόσυνο είναι γεμάτο κόσμο και κανείς δεν πρέπει να δει τον Γρηγόρη. Η Φιλιώ όμως τον εντοπίζει και τρέχει να τον συναντήσει, αλλά εκείνος για μια ακόμα φορά δεν ανταποκρίνεται στον έρωτά της.

Το γράμμα τελικά φτάνει στα χέρια της Ιουλίας. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της με τον αδελφό της αδειάζουν το σπίτι τους στον Τύρναβο. Από ένα παιχνίδι της μοίρας, η φωτογραφία του Στράτου που κρατούσε φυλαγμένη όλα αυτά τα χρόνια η Στάσα πέφτει στα χέρια της Ιουλίας. Η μητέρα της αναγκάζεται να παραδεχτεί όλη την αλήθεια για το ειδύλλιό της με τον Ραζίνη. Συγκλονισμένη, η Ιουλία συνειδητοποιεί πως με τον Γρηγόρη ζουν μια επανάληψη της καταδικασμένης ερωτικής ιστορίας των γονιών τους.

Ο Κωστής κάνει επίμονες ερωτήσεις στον Στράτο σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας του Σκούταρη σύμφωνα με το Τηλέραμα, αφήνοντας υπόνοιες για τον πραγματικό λόγο της έχθρας μεταξύ των δύο αντρών, αφού και οι δύο υπήρξαν ερωτευμένοι με τη Στάσα…

Ο Κωστής τού ζητά να αφήσουν πίσω τα παλιά και του προτείνει κάτι που τον βάζει σε σκέψεις. Μια άγνωστη πτυχή της Χάιδως έρχεται να καταρρίψει τη μέχρι στιγμής εικόνα της. Μαθαίνουμε ότι κάπoτε έμεινε έγκυος, αλλά δυστυχώς έχασε το μωρό της. Η Κερασίνα «σερβίρει» στην Κατερίνη ένα αναπάντεχο προξενιό για τη Φιλιώ, αφού της προτείνει για γαμπρό τον νεαρό γιατρό, πρόταση που αρέσει στον Κωστή . Η Ιουλία δέχεται μια επίσκεψη που θα την ταράξει. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει από ένα κουτσομπολιό κάτι που ως τώρα αγνοούσε, ότι δηλαδή ο Ατζαλήνας είναι παντρεμένος.. .

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Αυτός τελειώνει τον Κανέλλο-Ακόμα μία παγίδα για τη Θεοφανώ!

Alex Marc Márquez: «Το 2024 είναι πολύ κρίσιμο για εμάς»

Το Ναυάγιο: Νέος έρωτας-Μαζί Βασίλης και Στέλλα!