Μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα προσεχή επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Σύμφωνα με το MyTv πολύ σύντομα στο στόχαστρο του Γιωργίκη μπαίνουν η Ιουλία και ο Γρηγόρης, καθώς ο άντρας υποψιάζεται ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους. Μάλιστα, οι υποψίες δεν του γεννιούνται αναίτια, αντιθέτως, η αδελφή του, η Χάδω, ένα πρόσωπο που εμπιστεύεται, του αναφέρει ότι θεωρεί πως κάτι ύποπτο συμβαίνει μεταξύ της νεαρής συζύγου του και του γοητευτικού γεωπόνου.

Από την ώρα που ο Γρηγόρης αρχίζει τις επισκέψεις στο αρχοντικό του Προβιού, για να φροντίσει τα λουλούδια του κήπου, η γυναίκα έχει παρατηρήσει ότι υπάρχει ανεξήγητη οικειότητα μεταξύ εκείνου και της Ιουλίας. Παρόλο που το πρώην ζευγάρι δεν έχει ξανασμίξει ακόμη, οι δυο τους πολλές φορές έχουν ανταλλάξει ένοχες ματιές γεμάτες νόημα, που φανερώνουν ότι ανάμεσά τους σιγοκαίει κρυφά ένας δυνατός έρωτας. Η Χάδω έχει δει, λοιπόν, κάποια τετ α τετ ανάμεσά τους, καθώς και κάποια αγγίγματα, και έχει αρχίσει να πιστεύει ότι οι δυο τους διατηρούν κρυφό δεσμό. Μεταφέρει, λοιπόν, όλες τις υποψίες της στον Γιωργίκη.

Εκείνος αιφνιδιάζεται με όσα του αποκαλύπτει η αδελφή του, ωστόσο δεν θέλει να παραδεχτεί σε εκείνη ότι τα λόγια της τον έχουν αναστατώσει. Παρόλο που και ο ίδιος απατάει την Ιουλία με τη Δέσπω, η σκέψη ότι κάποιος άλλος άντρας υπάρχει στην καρδιά της γυναίκας του τον τρελαίνει και οι υποψίες τού θολώνουν το μυαλό. Ο Γιωργίκης, βασανίζεται από αυτές τις σκέψεις και αποφασίζει να ανακαλύψει μόνος του τι ακριβώς συμβαίνει. Σκαρφίζεται, λοιπόν, κάτι σατανικό προκειμένου να παγιδέψει τον γεωπόνο και να μάθει τη σχέση του με την Ιουλία.

Την επόμενη ημέρα, τον προσκαλεί στο σπίτι του και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Για την ακρίβεια, του ζητάει μετά το τέλος των εργασιών του στις τριανταφυλλιές να συνεχίσει να έρχεται καθημερινά στο σπίτι προκειμένου να του φτιάξει ένα θερμοκήπιο. Με αυτόν τον τρόπο ο Γιωργίκης θα παρακολουθεί την κάθε κίνηση του Γρηγόρη και θα μπορέσει να δει με τα μάτια του τι ακριβώς συμβαίνει. Ωστόσο, ο Γρηγόρης αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας τού την έχει στημένη και με έξυπνο τρόπο καταφέρνει και ξεγλιστράει, λέγοντάςτου ότι δεν μπορεί να του αναλάβει τη νέα εργασία, καθώς έχει βεβαρυμένο πρόγραμμα. Ο Γιωργίκης, μολονότι απογοητεύεται που δεν κατάφερε να λειτουργήσει το σχέδιό του, δεν σκοπεύει να παρατήσει την προσπάθεια και σκοπεύει να έχει την Ιουλία υπό στενή παρακολούθηση.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 2/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο

Ο Κλοπ επιστρέφει στη Ντόρτμουντ;

Maestro: Τα γυρίσματα στους Παξούς συνεχίζονται