Το προξενιό της Ιουλίας μας χαρίζει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της Χριστίνας Μαξούρη η οποία μίλησε στο περιοδικό MyTV για τον ρόλο αλλά και για τα επαγγελματικά της βήματα τα οποία περιλαμβάνουν και τη μουσική.

Στη σειρά του Alpha υποδύεται έναν χαρακτήρα αρκετά μεγαλύτερό της με αλλοιωμένα χαρακτηριστικά κάτι το οποίο είναι πρόκληση για την ίδια. Πρόκειται για μια μυστήρια ηρωίδα για την οποία δε γνωρίζουμε πολλά ακόμη. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την ηθοποιό, η ζωή της Στεφανίας θα ξεδιπλωθεί. Η ίδια ξεκίνησε να ζει ως ψυχοκόρη και υπηρέτρια στο αρχοντικό και κατέληξε να μεγαλώνει το παιδί του Γιωργίκη το οποίο είναι πλέον 18 χρονών.

Η Στεφανία γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα αφήνει να φαίνονται και σιγά σιγά κάποια μυστικά της αρχίζουν να φανερώνονται. Σύμφωνα μάλιστα με το βιβλίο στο οποίο βασίζεται η σειρά, η Στεφανία εμπλέκεται με τη Χάδω στο φόνο της γυναίκας του Γιωργίκη.

Όταν αποκαλυφθεί αυτό το μυστικό θα ανατραπούν όλα. Προς το παρόν αποτελεί κάτι που συνδέει τις δύο γυναίκες καθώς η μία εξαρτάται από την άλλη.

Όλες οι ειδήσεις

Φιλαράκια: Όλος ο πλανήτης αποχαιρετάει τον Matthew Perry – Πέτυχε κάτι που λίγοι μπόρεσαν!

Έρωτας φυγάς: Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Μαργέτα

Το ναυάγιο: Μπορεί να βάλει τέλος στον εφοπλιστή και να τα τινάξει όλα στον αέρα