Το ναυάγιο του Mega έχει συγκλονίσει ιδιαίτερα με τις σκηνές βύθισης του πλοίου που ήταν ένα εγχείρημα το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί στη χώρα μας. Οι σκηνές ωστόσο που ακολούθησαν με τους ήρωες να ανακαλύπτουν ότι έχουν χάσει τους αγαπημένους τους στο πλοίο ήταν το ίδιο σπαρακτικές.

Ο Μιχάλης ήταν ένας από τους ελάχιστους που σώθηκαν από το πλοίο προς ανακούφιση των τηλεθεατών. Ο Μιχάλης έγινε από τις πρώτες κιόλας σκηνές του ένας από τους αγαπημένους του κοινού. Η ιστορία του όμως συνεχίζεται και ενώ όλοι αναζητούν δικαιοσύνη για τις αδικοχαμένες ψυχές, ο Μιχάλης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο ηθοποιός Θάνος Λέκκας υποδύεται με μαεστρία το χαρακτήρα του Μιχάλη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV24 και την Κατρίνα Παπαγιανννοπούλου ο ίδιος μίλησε για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με όσα είπε το ψυχικό τραύμα που κουβαλάει ο Μιχάλης μετά το ναυάγιο είναι τεράστιο. Αυτό που έζησε είναι κάτι που λίγοι άνθρωποι έχουν βιώσει στη ζωή τους. Ο Μιχάλης θα μιλάει συχνά για ότι του συνέβη ενώ στηρίζεται στη δύναμη που του δίνει η οικογένειά του.

Η σύζυγός του Ελένη δεν ήθελε να συνεχίσει στο Φοίνιξ και γι’αυτό και ο ίδιος αναζήτησε αλλού δουλειά. Το ταξίδι που έκανε ήταν το τελευταίο καθώς πήγαινε να υπογράψει σε άλλη εταιρεία. Ωστόσο μετά από το ναυάγιο όλα αλλάζουν με τον Θάνο Λέκκα να είναι αινιγματικός για το αν θα υπογράψει τελικά ο Μιχάλης στην άλλη εταιρεία.

Ο Μιχάλης βρίσκεται στο επίκεντρο πηγαίνοντας κόντρα στον Βασιλείου καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει τα μυστικά του. Το αν θα αποδοθεί η δικαιοσύνη μένει να φανεί στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δοθεί μεγάλος αγώνας από όσους ξέρουν τις ευθύνες της εταιρείας.

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας φυγάς: Αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα για την Μαργέτα

I’ m a celebrity Get me out of here: Τέλος νωρίτερα λόγω τηλεθέασης;

Ο σκύλος του Lewis Hamilton έχει γενέθλια και είμαστε στο πάρτυ-Αποκλειστικότητα