Το Ναυάγιο: Σοκ με την Αλίκη- Μένει έγκυος από τον Παντελίδη!

Το Ναυάγιο: Σοκ με την Αλίκη- Μένει έγκυος από τον Παντελίδη!

Επόμενα Επεισόδια

Προκειμένου να μην πάει φυλακή στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, η Αλίκη δέχτηκε να παίξει το παιχνίδι του Μιλτιάδη Παντελίδη και να προσ
Συντάκτης:

Προκειμένου να μην πάει φυλακή στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, η Αλίκη δέχτηκε να παίξει το παιχνίδι του Μιλτιάδη Παντελίδη και να προσποιηθεί τη γραμματέα του Γιώργη στην εφημερίδα ώστε να μαθαίνει πληροφορίες και να του τις μεταφέρει. Η κοπέλα έκανε τη δουλειά της, αλλά από τη στιγμή που άρχισε να ερωτεύεται τον Γιώργη, προσπάθησε με κάθε τρόπο να σταματήσει τη συνεργασία της με τον αδίστακτο άντρα.

Ο Μιλτιάδης όχι απλά δεν την άφησε να αποχωρήσει, αλλά συχνά τη βίαζε κιόλας θεωρώντας ότι της αρέσει, γεγονός για το οποίο είχε μιλήσει στον Γιώργη. Η συνέχεια όμως θα είναι απρόβλεπτη και για τους δύο, αφού σύντομα η κοπέλα θα μάθει πως είναι έγκυος στο παιδί του δικηγόρου. Αρχικά θα κλονιστεί και θα καταραστεί την κακή της τύχη, όμως στη συνέχεια θα θελήσει να μιλήσει γι’ αυτό στον δικηγόρο, ζητώντας του αν μη τι άλλο να τη βοηθήσει.

Η Αλίκη αδυνατώντας να πάρει αποφάσεις για το παιδί που έχει στα σπλάχνα της και μη θέλοντας να επιβαρύνει τον Γιώργη με τα προβλήματά της, θα βρεθεί στο γραφείο του Μιλτιάδη για να του πει ότι είναι έγκυος. Ο δικηγόρος θα αντιδράσει από την πρώτη στιγμή που θα ακούσει τα λόγια της, ενώ θα την κατηγορήσει πως αυτό είναι το σχέδιό της για να του «φάει» λεφτά… Ο ίδιος της λέει ποιος ξέρει ποιανού είναι το παιδί και θέλει να το φορτώσει σε κείνον, μεταξύ άλλων και η Αλίκη θα βουρκώσει νιώθοντας την αδικία να την πνίγει σύμφωνα με το tv24. Θα φύγει από το γραφείο του και μοιραία θα συναντήσει τον Γιώργη, στον οποίο και θα αποκαλύψει αυτό που της συμβαίνει.

Ο ίδιος της λέει ότι ήξερε ότι είναι αλήτης αλλά όχι κι έτσι. Επίσης της τονίζει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Η κοπέλα για πρώτη φορά έπειτα από καιρό θα αισθανθεί σιγουριά για το μέλλον. Παράλληλα, θα ορκιστεί πως θα κάνει τα πάντα για να φέρει τον σατανικό άντρα προ των ευθυνών του και να αποδείξει πως το παιδί είναι δικό του.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 10/4 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό ατύχημα στο μοτοκρός

Ψυχοκόρες: Παρανοϊκή η Νέλλα- Ο Κοσμάς ζει δραματικές στιγμές-Σοκ για τη Δεσποινιώ

 

Facebook Share: %CE%A4%CE%BF+%CE%9D%CE%B1%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%3A+%CE%A3%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%91%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7-+%CE%9C%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%21 Facebook Share: %CE%A4%CE%BF+%CE%9D%CE%B1%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%3A+%CE%A3%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%91%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7-+%CE%9C%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%21 Facebook Share: %CE%A4%CE%BF+%CE%9D%CE%B1%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%BF%3A+%CE%A3%CE%BF%CE%BA+%CE%BC%CE%B5+%CF%84%CE%B7%CE%BD+%CE%91%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B7-+%CE%9C%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B7%21