Μπορεί αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα για την πολύκροτη δίκη στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, να συνεχίζονται, ωστόσο η τελευταία σκηνή που Θα καθορίσει το αποτέλεσμα έχει ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τv24  ο Αργύρης Βασιλείου συλλαμβάνεται από την αστυνομία, καθώς κρίνεται ένοχος για τους θανάτους των επιβατών του «Φοίνιξ». Ο δικηγόρος του, Μιλτιάδης Παντελίδης, παρά τις προσπάθειές του και την τάση για συγκάλυψη των όσων διαδραματίστηκαν εκείνο το βράδυ, δεν θα καταφέρει να τον σώσει.

Όμως η μοίρα θα δείξει στον πλοιοκτήτη το πιο σκληρό τηs πρόσωπο. Ενώ οι αστυνομικοί Θα τον κρατούν έξω από το δικαστήριο προκειμένου να τον οδηγήσουν στο περιπολικό, ο άντρας θα νιώσει έναν έντονο πόνο στην καρδιά. Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης του Παντελίδη, προς έκπληξη όλων, θα υποστεί καρδιακό επεισόδιο και Θα αφήσει την τελευταία του πνοή έξω από το δικαστήριο. Ανάμεσα σε αυτούς που θα καταθέσουν είναι και ο καπετάν Ανδρέας, ο οποίος γυρίζει από την Αμερική και παραδέχεται πως ο Παντελίδης τον χρημάτισε. Οι οικογένειες των θυμάτων θα παρακολουθούν συγκλονισμένες τα όσα διαδραματίζονται και αποκαλύπτονται μπροστά τους!

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 15/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Τα γενέθλια του ήρωα της Φόρμουλα 1 Μίκαελ Σουμάχερ που είχε γίνει γκολ

Ανατροπή με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα!