Ο Ιπποκράτης και ο Πέτρος πιάνονται στα χέρια στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο. Η σύγκρουσή τους είναι ανελέητη και μόνο ένας μπορεί να επικρατήσει. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη ακούει τη συμπλοκή των δύο αντρών, κλειδωμένη στο δωμάτιο και ανήμπορη να αντιδράσει. Τρέμει για τη ζωή του αγαπημένου της, καθώς ξέρει ότι ο Ιπποκράτης είναι ικανός για όλα!

Οι μάσκες πέφτουν. Ο Πέτρος τού ζητάει να παραδεχτεί τα εγκλήματά του, την ίδια ώρα που το Λιμενικό βρίσκει στη θάλασσα το πτώμα της Ευγενίας. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, η κατάθεση του Βασίλη συνταράσσει το δικαστήριο.

Ο Ιπποκράτης μαθαίνει ότι η Ειρήνη τον κατέδωσε στην αστυνομία σύμφωνα με το Τηλέραμα και το μυαλό του θολώνει. Η οργή του ξεσπάει πάνω της και, πριν το καταλάβει, βρίσκεται να την απειλεί με ένα μαχαίρι. Η ζωή της κοπέλας κινδυνεύει. Μπροστά από τα μάτια της περνούν στιγμές από τη ζωή της πριν και μετά το ναυάγιο και νιώθει να διαλύεται με τις λάθος επιλογές που έκανε, καθώς άφησε τον χειριστικό Ιππoκράτη ουσιαστικά να αναλάβει τα ηνία της ζωής της. Στο μεταξύ, ο καπετάν Στελής πλησιάζει, απoφασισμένος να εκδικηθεί για την Ειρήνη, ενώ ο Πέτρος τρέχει κι αυτός στο σπίτι, για να προλάβει το κακό. Μόλις όμως ο Ιπποκράτης τούς αντιλαμβάνεται, παρατάει την Ειρήνη, αρπάζει τον Ορφέα και φεύγουν τρέχοντας… Ο Στελής και ο Πέτρος βρίσκουν την Ειρήνη σε κακό χάλι. Ο Ιπποκράτης είναι άφαντος και μαζί του έχει πάρει τον μικρό Ορφέα… Η ζωή του παιδιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς ο πατέρας του δεν Θα διστάσει να προβεί σε νέο έγκλημα…

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 6/6 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου;

Μπάγερν Μονάχου: Η μεταμόρφωση του Αλφόνσο Ντέιβις σε «τούμπανο» – Η φωτογραφία που έγινε viral (pic)

Ψυχοκόρες: Η Νέλλα μαθαίνει τα πάντα για τον Κοσμά- Σχεδιάζει το τέλος του