Προσπαθώντας να μαζέψουν ναυαγούς για να ξεσηκωθούν απέναντι στην πλοιοκτήτρια εταιρεία στη σειρά Το Ναυάγιο, η Αλίκη κι ο Γιώργης φτάνουν στο σπίτι του Στελή στην Κρήτη, διακινδυνεύοντας να αποκαλυφθεί η πραγματική τους ταυτότητα.

Εκείνη έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι προσεκτική, καθώς δεν θέλει να αποκαλυφθεί το μυστικό της στον Γιώργη. Ο Μιχάλης από την πλευρά του κανονίζει μια μυστική συνάντηση, ώστε να βρει συμμάχους στη μάχη που ξεκινά ενάντια στους υπαίτιους του ναυαγίου.

Στο μεταξύ, η Ελένη μαθαίνει ότι ο άντρας της δυσκολεύεται να βρει δουλειά εξαιτίας της στάσης που κρατά στο θέμα του Φοίνιξ και δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να δουλέψει για να φέρει αυτή χρήματα στο σπίτι και απλώς του το ανακοινώνει. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργης προθυμοποιείται να μιλήσει στη συνάντηση των συγγενών των θυμάτων που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη, όμως η άφιξη του Παντελίδη δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και κινδυνεύει να διαλύσει τα πάντα. Αυτός έχει έρθει προετοιμασμένος να τους κλείσει τα στόματα και τους κάνει μια δελεαστική πρόταση για να τα καταφέρει.

Η πρότασή του, όμως, προκαλεί σούσουρο ανάμεσα στους συγκεντρωμένους, που δεν συμφωνούν σε μια κοινή γραμμή. Οι διαφωνίες τους γρήγορο μετατρέπονται σε καβγάδες και, τελικά, σε μια συμπλοκή με… θύματα τόσο τη Μαρία όσο και τον ίδιο τον Παντελίδη. Αυτός είναι αποφασισμένος πλέον να σπείρει τη διχόνοια ανάμεσα στους συγγενεις, την ώρα που ο Γιώργης και ο Στελής σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV, αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει κάποιος ανάμεσά τους που του δίνει πληροφορίες.

Η Αλίκη νιώθει ότι τα περιθώριά της στενεύουν, το ίδιο και ο Ιπποκράτης όταν μαθαίνει ότι η Ειρήνη σκοπεύει να ταχθεί με τους υπόλοιπους και να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου!

Ο Πέτρος, απελπισμένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γονείς του, λέει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει τη ληστεία που του ζήτησαν, παρόλο που ο Άγγελος συνεχίζει να τον παρακολουθεί στενά.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα