Η Αλίκη ανακαλύπτει την παράνομη σχέση που διατηρούσε ο Γιώργης με τη νεκρή Ασημίνα στη σειρά Το Ναυάγιο. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, οι εφιαλτικές νύχτες του Βασίλη μετά το χαμό της στο ναυάγιο δεν έχουν τελειωμό. Σέρνεται στη ζωή με τη βοήθεια του ποτού.

Η Στέλλα μαθαίνει πως σκοτώθηκε ο Κυριάκος στο ναυάγιο και προσπαθεί να εντοπίσει τον ναύτη. Ο Δημήτρης πιέζει ασφυκτικά τη Μαρία να συναντιούνται, να είναι μαζί. Εκείνη όμως παραμένει βράχος στην οικογένειά της και φυσικά στον άντρα της τον Βλάση.

Αυτόν που την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε γνωρίζοντας ότι είναι έγκυος. Φυσικά δεν ήξερε ότι το παιδί είναι του Δημήτρη, του ανθρώπου που κυνηγά ανελέητα να του πάρει το βιός. Ο Δημήτρης έστω και καθυστερημένα θα σώσει τη ζωή της Μαρίας με ένα δώρο.

Ο Πέτρος μαζί με τον Άγγελο καταφέρνουν να παραπλανήσουν τους αρχαιοκάπηλους με ένα έξυπνο σχέδιο, οπότε η σύλληψη τους είναι παιχνιδάκι.
Στη συνέχεια αποκαλύπτει την ταυτότητα του στον Μάκη και τη Χριστίνα λέγοντας τα πάντα για τη ζωή του, το φόνο που διέπραξε έστω από ατύχημα, την φυγάδευσή του από την Κρήτη για να μη συλληφθεί και πέσει θύμα της βεντέτας που ξεκίνησε, την τύχη που του χαμογέλασε, το φρικτό ναυάγιο του Φοίνιξ δίνοντάς του μία νέα ταυτότητα και την δυνατότητα να ξεκινήσει ξανά τη ζωή του, χωρίς να καταδιώκεται από την αστυνομία.

Ο Μάκης και η Χριστίνα ακούγοντας την ιστορία του στέκονται στο πλευρό του εκφράζοντας του την αμέριστη συμπαράστασή τους. Η Αλίκη όπως είναι αναμενόμενο ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του Γιώργη με την αδικοχαμένη Ασημίνα, τη γυναίκα του Βασίλη.

Η Στέλλα που δεν μπορεί να δεχτεί το θάνατο του Κυριάκου εκλιπαρεί την Λίνα να της εξηγήσει πως χάθηκε ο άντρας της. Η αλήθεια είναι τραγική και η Στέλλα βάζει στόχο ζωής να βρει αυτόν που χτύπησε τον Κυριάκο ρίχνοντάς τον αναίσθητο για να μη μπει στη βάρκα ενώ ναυαγούσαν.

Ανησυχεί όμως και για τον Βασίλη και την εξαθλίωση του, καθώς ο πόνος του είναι αγιάτρευτός για το χαμό της Ασημίνας και το ποτό το μόνο του καταφύγιο.

 

Το ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιώργος θα βρει το δολοφόνο του Λάζαρου-Είναι η Βασιλική;

Ο Randy Lanier: Έζησα διπλή ζωή ως οδηγός ράλι και λαθρέμπορος ναρκωτικών

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ-Έτσι θα εκδικηθεί τον Μάρκο!