Ο Φίλιππος λέει στον Στέφανο ότι ο Άλκης θα πάει στο Λίβανο τις επόμενες μέρες στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας. Καταλαβαίνουν ότι ο Χρυσοχόου πρέπει να του ζήτησε να κάνει μεταφορά φορτίου κοκαϊνης εκεί.

Ο Φίλιππος θέλει να βοηθήσει το Στέφανο να παγιδέψουν και να πιάσουν επ΄ αυτοφώρω τον Άλκη στο λιμάνι πριν φύγει, αλλά, ο Στέφανος είναι ανένδοτος να μην ανακατευτεί ο Φίλιππος σ΄ αυτό. Η Έλενα, που έχει μάθει πού μένει ο Φίλιππος, πάει στο σπίτι του και βρίσκει την Ειρήνη μόνη. Της δίνει ένα δώρο για το μωρό και είναι πολύ φιλική και στοργική με την Ειρήνη, πράγμα που παραξενεύει ξανά την Ειρήνη. Έρχεται, όμως, ο Φίλιππος να πάει με την Ειρήνη για τον υπέρηχο και όταν βλέπει εκεί την Έλενα, γίνεται έξαλλος.

Ο Χριστόφορος πάει έξω απ΄ το σπίτι του Μάρκου και κοιτάει τα ευρήματα της αστυνομίας, προσπαθώντας να καταλάβει τι μπορεί να συνέβη στο Μάρκο. Βλέπει την Κρίστια, που βγαίνει απ΄ το σπίτι του Μάρκου και της ζητάει να του πει τι ακριβώς έκανε ο Μάρκος τις τελευταίες μέρες πριν εξαφανιστεί μήπως βρει μια άκρη για το τι έγινε.

Ο Σάββας τηλεφωνεί στην Ειρήνη να μάθει, αν έχουν νέα για το Μάρκο. Όταν η Ειρήνη λέει ότι δεν τον βρήκαν ακόμα, ο Σάββας σπρωγμένος από μια παράξενη παρόρμηση, παίρνει τη βάρκα του και βγαίνει στη θάλασσα να ψάξει για το Μάρκο. Ο Δημήτρης ρωτάει τον Γρηγόρη πού είναι η Χλόη κι αυτός του λέει ψέματα ότι πήγε στο Λονδίνο.

Ο Δημήτρης, όμως, νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά κι ο Γρηγόρης που το βλέπει, τον απειλεί να μην ξαναπάει εκεί. Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στη Χριστίνα ότι η αστυνομία έψαξε στο σπίτι του Μάρκου μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για να τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν. Ο Θέμης τους λέει ότι η Ειρήνη δεν είναι κόρη του Χριστόφορου. Στο μεταξύ, βγαίνουν τα αποτελέσματα του τεστ DNA που έκανε η Έλενα και καλούν στο τμήμα την Ειρήνη, την Έλενα και τον Χριστόφορο.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Το Ναυάγιο: Θύμα απαγωγής ο Πέτρος-Αυτός εκβιάζει τον Άγγελο!

Μίκαελ Σουμάχερ: Ο δικηγόρος του αποκαλύπτει γιατί δεν ενημερώνουν για την κατάσταση του θρύλου της F1

Η Μάγισσα: Ο Μάρκος χαροπαλεύει-Πίνει το δηλητήριο που έριξε η Μεταξία για τη Θεοφανώ!