Η Ειρήνη ρωτάει την Εύα στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας, αν ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος. Η Εύα προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι, της λέει την ίδια δικαιολογία, που της είπε κι ο Χριστόφορος, αλλά, η Ειρήνη δεν την πιστεύει και την πιέζει να της πει την αλήθεια. Ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι θα εκβιάσει τον Γιάννο, δήθεν ότι έχει αποδείξεις εις βάρος του, για να τον κάνει να ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε τον Γεωργίου.

Ο Νικόλας προσπαθεί να τον πείσει να μην το κάνει, γιατί είναι επικίνδυνο και μαλώνουν ξανά. Η Λίλιαν μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την πτώση της απ΄ τη σκάλα στο σπίτι του Άρη και ο Άρης αγωνιά για το αν έχασε ή όχι το μωρό. Ο Μάρκος τηλεφωνεί στην Ειρήνη για να μάθει, αν βρήκε κάτι για τον Κυριάκο, αλλά, η Ειρήνη του τα μασάει.

Υποψιασμένος πως η Ειρήνη αποφάσισε να τα παρατήσει, λέει στην Κρίστια ότι θα τον ψάξει μόνος του και της ζητάει να τον βοηθήσει. Η Κρίστια, που ξέρει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος, προσπαθεί να τον αποτρέψει. Ο Γιάννος συνεχίζει να ψάχνει για τη Μαρίνα και η Ειρήνη του λέει πως δεν ήταν σε καμία πτήση από Κύπρο για το εξωτερικό.

 

Το Μυστικό της Πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 2: Μυαλό δε βάζει ο Ατζούν-Θέλει πάλι τη Δαλάκα!

F1: Daniel Ricciardo αποκαλύπτει πως… με το μοντέλο WAG, είναι ερωτευμένος!

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ωραία είναι αλλά ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν τη θέλει!