Η Λίλιαν πάει στην Εύα στη σειρά Το Μυστικό της Πεταλούδας με σκοπό να μάθει αν ο Θέμης με την Εύα χωρίζουν. Η Χριστίνα δείχνει στον Θέμη το σκουλαρίκι, που βρήκε η Εύα στο σπίτι και τον ρωτάει ποιας είναι.
Εντωμεταξύ ο Στέφανος ζητάει απ΄ τον Νικόλα να βοηθήσει τον Δώρο. Ο Νικόλας πάει στη φυλακή να δει τον Δώρο, αλλά, αυτός του λέει πως ο Στέφανος τα έχει με τη Λουίζα.

Την ίδια ώρα, η Μαρκέλλα λέει στον Φίλιππο πως ο Πολυβίου μπήκε στο σπίτι της το προηγούμενο βράδυ και προφανώς της έχει στήσει κάποια παγίδα.
Η Μαρίνα, που ανησυχεί για τον Χριστόφορο, έρχεται στη Λευκωσία απ΄ τη Βηρυτό και τον βλέπει έκπληκτη να φέρεται σκληρά στην Αλεξία. Παράλληλα, η Δώρα πάει στο τμήμα για να περιγράψει τη «φίλη» της Βαγγελιώς και να κάνουν το σκίτσο της.

Η Ειρήνη τώρα έχει στα χέρια της το σκίτσο της Εύας και είναι αποφασισμένη να τη βρει. Η Μαρκέλλα συλλαμβάνεται απ΄ τη Δίωξη ναρκωτικών με την κατηγορία ότι αυτή έβαλε τα ναρκωτικά το σπίτι του Μάρκου.
Εντωμεταξύ, ο Χριστόφορος λέει στη Μαρίνα τι έγινε 25 χρόνια πριν και ότι είναι ο Κυριάκος Βασιλείου.

Η Εύα πάει στη φυλακή να δει τον Μάρκο για να μάθει πώς βρέθηκε στο σπίτι στο χωριό μετά τον τραυματισμό του Χριστόφορου. Μετά λέει στον Θέμη πως θέλει να τον βοηθήσει και να του βρει έναν καλό δικηγόρο. Ο Μάρκος απαλλάσσεται απ΄ τις κατηγορίες και η Ειρήνη πάει στη φυλακή να του το πει. Αυτός της λέει για την επίσκεψη της Εύας, που τον παραξένεψε. Ο Φίλιππος λέει στον Χριστόφορο για τη σύλληψη της Μαρκέλλας και ότι το έστησε ο Γιάννος. Ο Χριστόφορος αποφασίζει να δράσει για να βοηθήσει τη Μαρκέλλα.

 

Το Μυστικό της πεταλούδας: Δείτε το τρέιλερ του OPEN

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Καλλιόπη-Στην εντατική μετά το εγκεφαλικό

Hobbyhorsing: Αυτό είναι το νέο «σπορ» που ξετρέλανε τους Φινλανδούς και έγινε viral! (vid)

Οι Πανθέοι: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΣΚΑΪ