Η Νίκη στο Κόκκινο Ποτάμι λέει στην Ιφιγένεια πως ο Μίλτος κατάφερε να αποδράσει και εκείνη θέλει να πάει να τον αναζητήσει. Το ζεύγος Πιατά αναζητά οικονομική στήριξη για να ξεκινήσει την επιχείρηση με τα μπισκότα.
Μια επίθεση αντιφρονούντων στο Καραμπουρνάκι διακόπτει την επίσκεψη του Γαλάνη (Φίλιππος Σοφιανός), ενός από τους πιο φημισμένους και προοδευτικούς καθηγητές και ένθερμου υποστηρικτή της προόδου και των μεταρρυθμίσεων που ευαγγελίζεται ο Βενιζέλος, καθώς άλλωστε τον εκπροσωπεί κατά κάποιον τρόπο στη βόρεια Ελλάδα. ‘Εχοντας επωμιστεί την υποδοχή και την τακτοποίηση των προσφύγων από τον Πόντο, ο Γαλάνης σοκάρεται με όσα βλέπει στο Καραμπουρνάκι. Είναι όμως αποφασισμένος να συγκρουστεί με τη διαφθορά και το κατεστημένο…
Η Ιφιγένεια με τον μικρό της στη σειρά του OPEN πηγαίνουν στο σπίτι της Εσμέ. Ο Ισμαήλ και η Χαομίκ γίνoνται ζευγάρι, ενώ ύστερα από πολλές περιπέτειες οι Αντενιάν φτάνουν στη Σμύρνη. Οι Τσέτες καταλαμβάνουν το Αϊδίνι. Στο Καραμπουρνάκι, το υπόμνημα του πατέρα Γεωργίου ταράζει τα νερά…
Η Νίκη λέει στην Ιφιγένεια ότι ο Μίλτος δραπέτευσε. Το ηθικό της νεαρής μητέρας αναπτερώνεται, αφού σκέφτεται ότι υπάρχουν ελπίδες τελικά ο αγαπημένος της να είναι ζωντανός κάπου στην Τουρκία. Καιρό τώρα η Ιφιγένεια ήθελε να επιστρέψει για να τον αναζητήσει και μετά την πληροφορία της Νίκης τίποτα πια δεν μπορεί να την κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.. .

Η Ρωξάνη και ο Αριστείδης ζητάνε τη βοήθεια του Λεβί για να ξεκινήσουν τη δουλειά με τα μπισκότα στη Θεσσαλονίκη. Το ένστικτό τους τους λέει ότι τα μπισκότα τους θα γίνουν ανάρπαστα και οι ίδιοι θα ριζώσουν εκεί. Ο Δημοσθένης κάνει μια τρομερή ανακάλυψη για τους θανάτους στο Καραμπουρνάκι και δεν σκοπεύει να την αποκρύψει, αν και ξέρει καλά ότι αυτό θα του δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα στο νοσοκομείο και όχι μόνο… Ο Κεμάλ συναντά τον Μπρίστολ και συνάπτει άτυπη συμμαχία με την Αμερική, ενώ πίσω στην Τουρκία ο Νικολαΐδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος καταφέρνουν να αποδράσουν.

Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν